Rize Valiliği Her Gün 12 Bin Adet Ücretsiz Maske Dağıtacak

Rize Valiliği  Her Gün 12 Bin Adet Ücretsiz Maske Dağıtacak
Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Ücretsiz Maske Dağıtımı" projesi kapsamında Rize Valiliği kentte her gün 12 bin adet maskeyi ücretsiz dağıtacak.

Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Ücretsiz Maske Dağıtımı" projesi kapsamında Rize’de ücretsiz maske dağıtımı devam ediyor. 

Bu kapsamda "Alipaşa Uygulama Noktasında" kontrol amaçlı durdurulan bütün araçlardaki yolcuların her birine ücretsiz maske dağıtımı yapıldı.

Koruyucu maskelerin ilçelerde kaymakamlıklar aracılığı ile dağıtımı sağlanacak.

Valiliğin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin de katkılarıyla her gün 12 bin adet maskeyi vatandaşlara ücretsiz dağıtacağı öğrenildi.

rize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(1).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(2).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(3).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(4).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(9).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(10).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(5).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(6).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(7).jpgrize-valiligi--her-gun-12-bin-adet-ucretsiz-maske-dagitacak-(8).jpg