Rize Valiliği Pazartesi Günü İçin Kar Tatili Sinyalini Verdi

Rize Valiliği Pazartesi Günü İçin Kar Tatili Sinyalini Verdi
Rize Valiliği, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle 17 Ocak Pazartesi günü için kar tatili sinyalini verdi.

Rize Valiliği, il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü için il genelinde eğitim öğretimde 1 günlük kar tatili sinyalini sosyal medyadan verdi.

Kar yağışı nedeniyle Pazartesi günü Rize İl genelinde eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmesi beklenirken kar yağışı nedeniyle kamuda görevli hamile ve engelli çalışanların da idari izinli sayılması bekleniyor.

Bu akşam saat: 19.00 sıralarında Rize Valiliğinin kar tatilini açıklaması beklenirken, Rize Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Sevgili atmacalarım, canım öğrencilerim hepinize güzel pazarlar. Benim manzaram bu, çok güzel kar yağıyor. Aklınıza bir şeyler geliyor mu??? (yine mesajlarınız yağmaya başlayınca ben de bir sinyal vereyim dedim, birlikte takip edelim olur mu YİNE BİRLİKTE KARAR VERELİM)

Şu anda Vali Yrd Sedat abiniz koordinasyonunda tüm ilimizi takip ediyoruz, ilçelerde de kaymakam abileriniz ekipleri ile süreci takip ediyor. Akşama kadar bu takibimiz sürecek, meteorolojik velileri alıyoruz, Milli eği, sağlık, il özel idr, jnd, Emn görüşlerini veriyor,

Ancak benim için en önemli veriler yine sizin birbirinden güzel mazeretleriniz ve göndereceğiniz fotoğraflar olacaktır. Lütfen bulunduğunuz yeri belirterek, alanı bizlere çok iyi yansıtın… mazeretler konusunda hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Fotoğraflarınızı ve mazeretlerinizi bekliyorum (unutmayın sadece mevcut durumu izah için hayal gücümüzü ve yorum kabiliyetimizi Türkçe sanatıyla sonuna kadar kullanıyoruz:):). Belki en güzel fotoğraf ve mazeretleri bulanlar değişik hediyeler kazanır. Hadi bakalım SÖZ SİZİN!!!

Şimdi işlerime dönüyorum. Ancak arada bir burayı kontrol edeceğim, bir ekip oluşturdum fotoğraf ve mazeretlerinizi takip ediyor. İlk baktığımda Fındıklı Beylerbeyi’nden Kemal’in ve Pilihozli’nin (her zaman hızlıdır zaten) mesajları beni gülümsetti diyebilirim. Size güveniyorum:)”

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Beklenen 1 Günlük Kar Tatili Haberi Geldi