Rize Valisi Baydaş ilk ilçe ziyaretini Çayeli’ne yaptı

Rize Valisi Baydaş ilk ilçe ziyaretini Çayeli’ne yaptı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, ilk ilçe ziyaretini gerçekleştirdiği Çayeli ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Çayeli ziyaretine kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali İhsan Selim Baydaş’ı Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve ilçe protokolü karşıladı.

Kaymakamlık makamında Kaymakam Demirel'den ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımları hakkında bilgi alan Vali Baydaş, ardından Çayeli Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Çiftçi'den belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Çayeli'deki ziyaretine devam eden Vali Baydaş, inşasında sona gelinen 'Kapalı Spor Salonu ve Sentetik Futbol Sahası'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Baydaş, "Sporun bireysel ve toplumsal yararı temel alındığında hem birey hem de toplumlar için sağlıklı bir yaşam biçimi ve eğitim aracı olduğu tartışılmaz bir gerçekçiliktir. Bu son derece modern spor tesisleri hizmet vermeye başladıkça sağlıklı ve üretken bir toplum seviyesine ulaşmış olacağız" dedi.

Çayeli ilçesindeki ziyaretlerine devam eden Vali İhsan Selim Baydaş, eşi Zeyneb Baydaş ile birlikte Çayeli 'Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni ziyaret etti. Çayelili kadınların atölyelerde ürettiği el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyaları inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bakır üzerine işleme yapan Vali Baydaş, başarılı çalışmalardan dolayı kooperatif üyelerini tebrik ederek kadınların sosyal, ekonomik ve iş hayatında aktif olmasını çok önemsediklerini ifade etti.

Vali Baydaş'a Çayeli’ndeki ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve İl Jandarma Komutanı Ali Güngör de eşlik etti.

Vali Baydaş, Çayeli ilçesindeki programlarının ardından İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaret öncesinde tören mangasını selamlayan Vali Baydaş, İl Jandarma Komutanlığındaki er, erbaş ve personellerle öğlen yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası Vali Baydaş, İl Asayiş toplantısına başkanlık etti.

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-bir-dizi-ziyaret-ve-incelemelerde-bulunmak-uzere-cayeli-ilcesine-gitti.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum