Rize Valisi Bektaş'tan Kaza Sonrası İlk Açıklama

Rize Valisi Bektaş'tan Kaza Sonrası İlk Açıklama
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın aracının makam aracına çarpması nedeniyle meydana gelen kaza sonrası açıklamada bulundu.

Gündoğdu'dan Rize istikametinde ard arda makam araçlarıyla seyir halinde iken Çaykur Rizespor Tesisleri yakınında meydana gelen başka bir kaza nedeniyle kaza yapan araca çarpmamak için Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın makam aracının durmasıyla, hemen arkasından gelen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman'ın makam aracı  Vali Bektaş'ın makam aracına arkadan çarptı.

Vali Bektaş ile Rektör Karaman'ın yara almadan kurtulduğu maddi hasarlı kaza sonrası Vali Bektaş, Twitter hesabından ciddi bir şey olmadığını belirten bir paylaşımda bulunarak, teşekkürlerini iletti.

Vali Bektaş paylaşımında, "Arkadaşlar, çok teşekkür ediyorum, çok şükür ciddi bir şey değil. Arayan, mesaj yazan, ilgilenen bütün dostlarımıza teşekkürler. Küçük bir kaza, medyaya yansımış oldu. Allah hepimizi kazalardan korusun."  ifadelerine yer verdi.

img_9358.png

İLGİLİ HABERİMİZ

Vali ve Rektör Kaza Yaptı