Rize Valisi Bektaş'tan Yeni Yıl Mesajı

Rize Valisi Bektaş'tan Yeni Yıl Mesajı
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 2017 yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Bektaş, yayımladığı mesajda, üzücü olayları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, mutlu yarınlara ulaşma umutlarını canlı tutarak, yeni bir yıla gireceklerini belirtti.

Vali Bektaş, mesajında şunları kaydetti: “Millet olarak 2016 yılında çok büyük sorunlara şahit olduk. 15 Temmuz'da  Milletimiz; kendi iradesini hiçe sayan, darbeyle, terörle, şiddetle devletini ele geçirebileceğini sananlara açık bir mesaj vermiştir. Bu ruh, milletin iradesinin ve duruşunun dışa vurumudur. Yıllar geçtikçe bunu çok daha iyi anlayacağız. Ben gelecekten çok umutluyum.

2017 yılında, ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, Rize'nin her yönüyle bir marka kent haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda,  tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilimizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması,  en büyük gücümüzdür.  Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini diler, Rizeli hemşerilerimin, Rize’de görev yapmakta olan kamu ve özel sektör çalışanlarının, kolluk görevlilerimizin ve basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."