Rize Valisi Çakır'dan Bayram Mesajı

Rize Valisi Çakır'dan Bayram Mesajı
Rize Valisi Nurullah Çakır, Ramazan Bayramı dolaysıyla yayımladığı bayram mesajında "Rize’deki görevime bir Ramazan Bayramı arifesinde başlamış olmak ve Ramazan Bayramını da siz değerli Rizeliler ile birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, bayramların, birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının, dostluk ve kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın ülkede en güzel örneklerinin sergilendiği çok özel günler olduğunu belirtti.

Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Rize'deki görevine Ramazan Bayramı arifesinde başlamış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, şunları kaydetti: ''Bayramlar, birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının, dostluk ve kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın ülkemizde en güzel örneklerinin sergilendiği çok özel günlerdir. Ramazan Bayramı'nı Rizeliler ile birlikte geçirmem benim için en büyük mutluluk. Rize'deki görevim esnasında yine en büyük desteği Rizeliler'den göreceğimden eminim. Ramazan Bayramı'nın Rize'ye, devletimize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.''