Rize Valisi Çakır'dan RTEÜ'ye Destek Sözü

Rize Valisi Çakır'dan RTEÜ'ye Destek Sözü
Kısa süre önce göreve başlayan Rize Valisi Nurullah Çakır, Recep Tayyip Erdoğan (RTE) Üniversitesi'ni ziyaret etti. Akademik olarak yapılacak her çalışmada Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin destek vereceklerini kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın makamında ağırladığı Vali Çakır, 24 Eylül’de başlayacak yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, Üniversitenin kampüsleşmesi, akademik oluşumu, özellikle öğrencilerin nitelikli hale gelmesi konusunda katkı sağlamaya hazır olduklarını kaydetti. Kentlerin gelişim modelinin üniversitenin gelişim modeli üzerinden yürütülmesi gerektiğine işaret eden Rize Valisi Nurullah Çakır “Bu yönde akademik olarak yapılacak her çalışmada Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin destekçisiyiz” dedi.

nurullah-cakir-arif-yilmaz-1.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz ise, vizyoner ve projeci kimliği ile bilinen Vali Çakır’ın Rize’de görev yapmasının hem üniversite hem de şehir açısından şans olduğunu belirtti. Rektör Yılmaz “Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

nurullah-cakir-arif-yilmaz-2.jpg

nurullah-cakir-arif-yilmaz-3.jpg