Rize Valisi Çakır'ın İlk Mesajı

Rize Valisi Çakır'ın İlk Mesajı
İşte Rize'nin Yeni Valisi Nurullah Çakır'ın ilk mesajı...

Vali Çakır, tanışma ve hoşgeldin programının ardından yaptığı konuşmada Rizelilere ilk mesajını vererek, halkın kendilerinden beklentileri bulunduğunu, makamların gelip geçici olduğunu ifade etti. Rize’de görevi süresince her kesimle ortak hareket edeceğini belirten Vali Nurullah Çakır, “Öncelikle, bu değişikliğin başta Rizelilere ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Çorum’da görevim süresince güzel işlere imza atmıştık. Aynı güzellikleri Rize’de de yapma gayretinde olacağız” dedi. Makamların gelip geçici olduğunu belirten Çakır “Önemli olan geride güzel hizmetler bırakmak ve insanların bu hizmetlere bakarak sizi hatırlamalarıdır. Bu bilinçle hareket edeceğiz” diye konuştu.

Çakır, ''Hakkını verdiğimiz müddetçe, bu makamların bir değerinin olduğu müddetçe, biz vicdanlarımızda hissediyoruz. Zaman zaman medyada takip ediyoruz 75 gün oldu. Rize'de 75 gündür valilik görevini Hakan Burak Uz arkadaşımız vekalet etti. Görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu makamların daha çok insanlar göreceğine inanıyorum. Rabbimden Rizelilere onlara uygun şekilde hizmet etmeyi temenni ediyorum'' dedi. 

rizenin-yeni-valisi-nurullah-cakir-goreve-basladi---5.jpg

İnsanların tek başına çalışmasının zor olduğunu ifade eden Çakır, ''Devir artık bireysellik, kişisellik dönemi değildir. Zaman da o zaman değildir. İletişim çağındayız. Kolektif olarak iş yapma çağındayız. İşlerimiz Rizelilerle birlikte, Rize'de yaşayan, büyüyen, Rize'yi bilen kişilerle birlikte olacaktır. Bu anlamda herkesin katkı sunacağına inanıyorum. Kamu kurum ve kuruluşlarının da hükümetimizin vizyonu doğrultusunda bana katkı sağlayacaklarına, yardımcı olacaklarına yürekten inanıyorum'' diye konuştu. 

Çakır, konuşmaların ardından tebrikleri kabul etti, ardından vali yardımcıları ve kaymakamlar ile toplantı yaptı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Valisi Nurullah Çakır Yeni Görevine Başladı