Rize Valisi Çeber ve Belediye Başkanı Metin Büyükşehir'i Ziyaret Etti

Rize Valisi Çeber ve Belediye Başkanı Metin Büyükşehir'i Ziyaret Etti
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Rize Valisi Kemal Çeber ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i Trabzon’da ağırladı.

Rize Valisi Kemal Çeber ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ilk olarak Trabzon Valiliğini ziyaret ederek Vali İsmail Ustaoğlu ile bir araya geldi. Buradaki ziyarette Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da yer aldı. Vali Çeber ve Başkan Metin daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesine ziyarette bulunarak Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştüler.

ANI DEFTERİNİ İMZALADILAR

Vali İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trabzon’da yürütülen çalışmalarla ilgili misafirlerine bilgi verdi.

Vali Ustaoğlu ve Çeber ile Belediye Başkanı Zorluoğlu ve Metin, Trabzon ile Rize’de hayata geçirilen projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Vali Çeber ve Başkan Metin, görüşmelerin ardından ziyaretin anısına Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladılar. Ziyaretler, karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

rize-belediye-baskani-rahmi-metin-ve-rize-valisi-kemal-ceber-beraberlerinde-trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu-ile-birlikte-trabzon-valisi-ismail-ustaoglunu-ziyaret-ett-001.jpgrize-valisi-kemal-ceber-ve-trabzon-valisi-ismail-ustaoglu.jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-ve-trabzon-valisi-ismail-ustaoglu.jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-ve-rize-valisi-kemal-ceber-trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu-001.jpgrize-valisi-kemal-ceber-trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu-2.jpgrize-valisi-kemal-ceber-trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu-1.jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin-trabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu.jpgtrabzon-buyuksehir-belediye-baskani-murat-zorluoglu-rize-valisi-kemal-ceber-ile-rize-belediye-baskani-rahmi-metin.jpg

rize-karadeniz-ofset-2-027.jpg