Rize Valisi Çeber ve Eşi, Özel Çocuklarla Bir Araya Geldi

Rize Valisi Çeber ve Eşi, Özel Çocuklarla Bir Araya Geldi
Rize Valisi Kemal Çeber, Gönül Elçileri Koordinasyon Birimindeki özel çocukları konuk etti.

Rize Valisi Kemal Çeber ve eşi Neslihan Ayan Çeber, Gönül Elçileri Koordinasyon Birimindeki özel çocuklarla bir araya geldi.

Öncesinde yemek yenilip ardından sinemaya gidilen programda, çocuklarla teker teker ilgilenip bolca sohbet eden Vali Çeber; ”Çocuklarımız bizler için çok değerli. Onlar bizim geleceğimiz, umutlarımız ve yaşam kaynağımızdır. Onlarla birlikte gülmek, sohbet etmek, vakit geçirmek mutluluk duyuyoruz.” dedi.

rize-valisi-kemal-ceber,-gonul-elcileri-koordinasyon-birimindeki-ozel-cocuklarla-bir-araya-geldi-(2).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-gonul-elcileri-koordinasyon-birimindeki-ozel-cocuklarla-bir-araya-geldi-(5).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-gonul-elcileri-koordinasyon-birimindeki-ozel-cocuklarla-bir-araya-geldi-(6).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-gonul-elcileri-koordinasyon-birimindeki-ozel-cocuklarla-bir-araya-geldi-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-gonul-elcileri-koordinasyon-birimindeki-ozel-cocuklarla-bir-araya-geldi-(3).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-gonul-elcileri-koordinasyon-birimindeki-ozel-cocuklarla-bir-araya-geldi-(4).jpg