Rize Valisi Çeber ve RTEÜ Rektörü Karaman’dan Trabzon’da Bir Dizi Ziyaret

Rize Valisi Çeber ve RTEÜ Rektörü Karaman’dan Trabzon’da Bir Dizi Ziyaret
Rize Valisi Kemal Çeber ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Trabzon’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Rize Valisi Kemal Çeber ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Trabzon iline gerçekleştirdikleri programda, Vali İsmail Ustaoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na, Trabzon Gürcistan Başkonsolosu Avtandil Mikaszadse’ye, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’e ve Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’a ziyarette bulundu.

Vali Kemal Çeber, Trabzon Valiliğine yaptığı ziyaretin ilk bölümünde Valilik Şeref Defterini imzaladı ve ardından Valilik Makamına geçerek Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile bir süre karşılıklı sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

Vali Ustaoğlu yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rize Valisi Çeber’i Trabzon’da ağırlamaktan çok mutluyuz. Yapmış oldukları bu güzel ziyaretten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Rize Valisi Çeber de ziyaret esnasında göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; ”İki komşu il olarak pek çok ortak paydamız var. Bu paydalar bizleri daha yakın kılıyor. Bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü Vali Ustaoğlu’na teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

valilik-(1).jpg

BAŞKONSOLOS ZİYARETİ

Vali Kemal Çeber’in Trabzon Gürcistan Başkonsolosu Avtandil Mikaszadse’ye gerçekleştirdiği ziyarette Başkonsolos Mikaszadse yapmış olduğu açıklamada; ”Karadeniz Bölgesinin en önemli illerinden bir tanesi de şüphesiz ki Rize’dir. Böyle değerli bir ilin Valisinin yapmış olduğu ziyaret bizleri çok mutlu etti. Kendisine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Çeber de ziyaret esnasında göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek;” Gürcistan bizim için çok önemli bir komşu ülke. İletişimimizin güçlü olduğu bu ortamda ikili ilişkileri daha da üst seviyelere taşımak için elimizden gelen katkıyı sağlamaya hazırız.” şeklinde konuştu.

konsolos.jpg

EMNİYET VE JANDARMA ZİYARETLERİ

Vali Çeber, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i makamlarında ziyaret etti.

Vali Çeber ziyaretlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede; ”Hem Jandarma Teşkilatı hem de Emniyet Teşkilatı, ülkemizin güvenlik ve asayişini sağlayan çok önemli kurumlardan iki tanesidir. Bu yönü ile yaptıkları hizmetlerin kutsal olduğunu düşünüyor ve kendilerine bundan sonra ki hizmetleri için başarılar diliyorum.“ dedi.

emniyet-(1).jpg

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Rize Valisi Kemal Çeber, Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek Rize iline yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Çeber, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ile Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette bir süre karşılıklı sohbet ederek, yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Rize Valisi Çeber ziyaret esnasında yapmış olduğu açıklamada; ”Rize ili ve bölgemiz için en iyisini hedefliyoruz. Bu bağlamda ortak fikirler üretilmesi ve bu fikirler ışığında daha verimli sonuçlar alınması bizler için çok önemli. Bu yönüylede yapılan bu ziyaretin çok verimli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca göstermiş oldukları misafirperverlik ve yapmış oldukları çalışmalarda göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü Bölge Müdürü Bayramçavuş’a teşekkür ediyorum.” dedi.

karayolari-b.-mud-(1).jpg

jandarma-(1).jpgjandarma-(2).jpgjandarma-(3)-manset.jpgjandarma-(3).jpgvalilik-(2).jpgjandarma-(4).jpgemniyet-(2).jpgkarayolari-b.-mud-(2).jpg