Rize Valisi Çeber'den olay53'e İade-i Ziyaret

Rize Valisi Çeber'den olay53'e İade-i Ziyaret
Rize Valisi Kemal Çeber, olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Rize Valisi Kemal Çeber, iade-i ziyaretler kapsamında beraberinde İl jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Dedebağı ile olay53 haber portalımız ve Rize Olay Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammet Kalyoncu da Vali Çeber’in ziyaretinde eşlik etti.

Rize’de yapımı planlanan proje ve yatırımlar konusunda sohbette bulunulan ziyarette Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı Sahibi Mustafa Köroğlu ile olay53 Genel Yayın Yönetmeni Ali Köroğlu ve Yayın Koordinatörü İbrahim Köroğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Çeber’e görevinde başarılar diledi.

vali-kemal-ceber-olay53te-2.jpg

Vali Çeber, ayrıca, Rize Gazeteciler Derneği’ne de ziyarette bulundu. Vali Çeber, burada Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Faik Bakoğlu ve dernek üyeleri ile bir müddet sohbet etti.

Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada; çağımızda enformasyonun ve doğru bilgi akışının önemine vurgu yapan Vali Çeber, “Basın mensupları, doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla zamana karşı ve stres altında mesleğini icra ediyorlar. Aynı zamanda doğru haberi zamanında kamuoyuna ulaştırmak için büyük gayret sarf ediyorlar. Bu yönüyle basın mensupları da kamusal bir görevi yerine getirmektedirler. Bu sorumluluk bilinciyle kamuoyunu aydınlatmak için her türlü olumsuzluğa rağmen ve mesai mefhumu olmaksızın büyük bir özveri ile mesleğinizi icra ediyorsunuz bu çalışmalarınızdan dolayı sizlerin nezdinde bütün basın-yayın mensuplarını tebrik etmek isterim” dedi.

vali-kemal-ceber-olay53te.jpg

Rize’deki bütün kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli ve uyumlu bir şekilde çalıştıklarının altını çizen Vali Çeber, “Buna basın yayın kuruluşlarını ve basın mensuplarını da ekleyebiliriz. Şuana kadar çok olumlu bir çalışma ortamı yakalamış dudumdayız. Hepimizin ortak derdi Rize’ye hizmet değil mi? Allah'ın izni ile Rize’nin bütün dinamikleriyle el ele vererek, ortak hareket ederek Rize için güzel çalışmalara imza atarız. Bunu hep birlikte başaracağız. Çünkü Rize, her anlamda bu potansiyele sahip" şeklinde konuştu.

vali-kemal-ceber-olay53te-1.jpgvali-ceber,-rize-gazeteciler-dernegi’ne-ziyarette-bulundu..jpgvali-ceber,-rize-gazeteciler-dernegi’ne-ziyarette-bulundu.jpg