Rize Valisi Değişti !

Rize Valisi Değişti !
Rize Valisi Nurullah Çakır, koltuğu kaybetti.

Rize Valisi Nurullah Çakır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kurtuluş İlköğretim Okulu 5`inci sınıf öğrencisi temsili Vali Name Kanburoğlu’nu beraberindeki heyetle makamında kabul etti. Kanburoğlu’na makamını teslim eden Vali Çakır, minik öğrenciye “Sayın Valim” şeklinde hitap ederek, çocuklarla sohbette bulundu, çocukların istek ve taleplerini dinledi.

23-nisanda-ogrenciler-rize-valiliginde-1.jpg

nurullah-cakir-name-kanburoglu-3.jpg

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklara hediye edilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Rize'nin Yeni Valisi Kanburoğlu, bu vesileyle tüm çocukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramının 94. Yıldönümünü kutladı.

name-kanburoglu.jpg

Gelecek nesillerin çok daha önemli hizmetler yapacağını ifade eden Çakır, "Bu bilinçle bütün konularla ilgilenerek sorumluluğumuzun bilincinde çalışmaya gayret ediyoruz. Toplumun tüm kesimleri ile gelecekte daha iyi hizmetler edebilmeniz için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. 

Son dönemde eğitim alanında bir çok hizmetler yapıldığını vurgulayan Vali Çakır, "Türkiye önemli projeleri hayata geçirdi. Fatih Projesi ile teknolojik yeniliklerle buluştu. Bu çalışmalar geleceğe olan güvenimizi artırıyor. Eksiklikler elbette var ama bunları gidermekte hep birlikte bizim görevimiz" şeklinde konuştu.

nurullah-cakir-name-kanburoglu-1.20140423121818.jpg

Vali Çakır`ın makamına oturan Name Kamburoğlu ise Rize`de eleştirilecek çok fazla durumun olmadığını, iyi yönde gelişim olduğunu vurgulayarak, bazı eksikliklerin giderilmesi için Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül`ü telefonla aradı. Belediyeden park sayısını artırmasını isteyen Kamburoğlu, okullara da platform yapılmasını istedi.

Kamburoğlu, ailelerin de çocuklarına daha fazla zaman ayırmalarını isteyerek, "Çocuklarımızı elektronik ortamlardan uzak tutmalıyız.  Kültürel faaliyetlere daha çok faaliyetler gerekiyor. Çocuklar gün boyunca bilgisayarın başında kalıyor. Çocuğa ceza verdiğimizde çok daha fazla sinirlenerek ailenin üzerine gidiyor. Çocukların nazikçe ikna edilmesi gerekiyor. Çocuklar spor dallarına yönlendirilmeli. Çocuklar ev hanımları eve kapalı kalmamalı" diye konuştu.

nurullah-cakir--name-kanburoglu.jpg

23-nisanda-ogrenciler-rize-valiliginde-2.jpg

23-nisanda-ogrenciler-rize-valiliginde.jpg

nurullah-cakir-name-kanburoglu-4.jpg

nurullah-cakir-name-kanburoglu-5.jpg

name-kanburoglu-rize.jpg

name-kanburoglu.20140423123357.jpg