Rize Valisi Halk Pazarında Alışverişte

Rize Valisi Halk Pazarında Alışverişte
Rize'de vatandaşların yoğun olarak alışverişini yaptığı Rize Halk Pazarından bu kez Rize Valisi Nurullah Çakır, alışveriş yaptı.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Güneysu Kıbledağı Camii ile Rize Halk Pazarında incelemelerde bulundu. Vali Çakır ziyarette bulunduğu halk pazarından alışveriş yapmayı ihmal etmedi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Güneysu Kıbledağı Köyü sınırları içerisinde, 1200 metre rakımlı tepede bulunan Kıbledağı Camii ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeleri esnasında Vali Çakır’a Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan da eşlik etti.

rize-valisi-halk-pazarinda-3.jpg

Vali Çakır daha sonra Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım ve İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin ile birlikte, Rize Şehir Merkezinde bulunan ve tamamen Rize’de yetiştirilen tarım ürünlerinin satıldığı “Halk Pazarını” gezdi. Pazar gezisi esnasında genelde kadınlardan oluşan pazar esnafıyla bir müddet sohbet eden Vali Çakır, alışveriş yaparak pazardan ayrıldı.

rize-valisi-halk-pazarinda-1.jpg

rize-valisi-halk-pazarinda-2.jpg