Rize Valisi'nden Milli Sporcuya Telefonla Başarı Dileği

Rize Valisi'nden Milli Sporcuya Telefonla Başarı Dileği
Rize Valisi Nurullah Çakır, Durgun Su Kano Milli Takımında yer alan ve Akdeniz Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek Hilal Avcı'yı telefonla arayarak başarılar diledi.

Durgun Su Kano Milli Takımında yer alan Hilal Avcı, Akdeniz Olimpiyatları hazırlık kampı için Sakarya’da kampa girdi. Rize Valisi Nurullah Çakır ise başarılı sporcumuzu telefonla arayarak kendisine başarılar diledi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, daha önce katıldığı birçok kano yarışmasında dereceye giren ve Akdeniz Olimpiyatları çerçevesinde 27-29 Haziran 2013 tarihlerinde Adana Seyhan Baraj Gölü’nde yapılacak olan Durgunsu Kano Yarışmaları’nda Ülkemizi kadınlar kategorisinde K1 500 metrede temsil edecek Hilal Avcı'yı telefonla arayarak başarı dileklerinde bulundu.

hilal-avci.jpg

Türk Milli Takımı'nın asil kadroda, 6 erkek ve 2 kadın olmak üzere 8 sporcu ile katıldığı 27-29 Haziran tarihlerinde Adana Seyhan Baraj Gölü’nde yapılacak olan Durgunsu Kano Yarışmaları’nda, Türkiye'yi erkekler K2 1000 metrede Öztürk Kuru ve Engin Erkan, K1 1000 metrede Safa Köse, K1 200 metrede Mustafa Gülbahar, K2 200 metrede ise Çağrıbey Yıldırım ve Serhat Kadir Yılmaz'ın temsil edecek. Kadınlar kategorisinde ise K1 500 metrede Hilal Avcı ve K1 200 metrede Büşra Çevik ile yarışmalara katılıyor.

Hatırlanacağı üzere Rize Valisi Nurullah Çakır, 5-6 Nisan 2013 tarihlerinde Azerbaycan’da düzenlenen Uluslararası Mingechevir Başbakanlık Kupası Durgunsu Kano Yarışlarında altın madalya kazanan Hilal Avcı‘ya hediye takdim etmişti.

rize-valisi-nurullah-cakirdan-kanoculara-hediye.jpg