Rize Valisi'nden Vali Yardımcılarına Veda Yemeği

Rize Valisi'nden Vali Yardımcılarına Veda Yemeği
Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize'den ayrılacak Vali Yardımcıları ile İkizdere Kaymakamı onuruna bir veda yemeği verdi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, Valiler Kararnamesiyle atamaları farklı illere yapılan ve Rize'den ayrılacak Vali Yardımcıları ile İkizdere Kaymakamı onuruna bir veda yemeği verdi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, 01/08/2012 tarih ve  2012/3511 sayılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atanan Rize Vali Yardımcısı ve Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanmasının ardından iki buçuk ay Vali Vekilliği görevini yürüten Hakan Burak Uz, İstanbul Vali Yardımcılığına atanan Mehmet Türk, Mersin İli Bozyazı Kaymakamlığına atanan Mustafa Erkayıran ve Sinop İli Dikmen Kaymakamlığına atanan İkizdere Kaymakamı Alpaslan Altınışık’ı veda yemeği ile uğurladı.

rize-valisinden-vali-yardimcilarina-veda-yemegi-2.jpg

rize-valisinden-vali-yardimcilarina-veda-yemegi-3.jpg

Rize Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır'ın ev sahipliğinde Rize İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine, bütün ilçe kaymakamları ve eşleri katıldı.

Tayinleri dolayısıyla ilimizden ayrılacak olan mesai arkadaşlarına yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize'den ayrılacak yöneticilerin Rize gibi önemli bir ilde, güzel görev icra ettiklerini vurgulayarak "Şahsım ve bir önceki Rize Valimiz, İçişleri Bakanı Müsteşarı Sayın Seyfullah Hacımüftüoğlu adına da sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen program sonrasında Vali Çakır, Rize'den ayrılacak vali yardımcıları ile İkizdere Kaymakamına çeşitli hediyeler takdim etti.

cemile-cakir-nurullah-cakir-hakan-burak-uz-yasemin-uz.jpg

rize-valisinden-vali-yardimcilarina-veda-yemegi-1.jpg