Rize Yeşilay’dan ÇBİ Personeline "Sigara Bağımlılığı ve Zararları" Eğitimi

Rize Yeşilay’dan ÇBİ Personeline "Sigara Bağımlılığı ve Zararları" Eğitimi
Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi tarafından Çayeli Bakır İşletmeleri personeline "Sigara Bağımlılığı ve Zararları" eğitimi verildi.

Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Başkan Yardımcısı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Göğüs (Akciğer) Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hasan Türüt tarafından Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ) personeline "Sigara Bağımlılığı ve Zararları" konulu eğitim gerçekleştirildi.

rize-yesilay’dan-cbi-personeline-sigara-bagimliligi-ve-zararlari-egitimi-(1).jpg

Sigara bağımlığı konusunda personelde bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen eğitimde 75 personele sigara bağımlılığı ve zararları konusunda eğitim verildi. Eğitimde konuşan Prof. Dr. Hasan Türüt, sigara içiminin dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de en önemli önlenebilir sağlık sorunu olduğunu kaydederek sigaranın zararları hakkında bilgilendirmede bulunup sunum yaptı.

Eğitim sonunda Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi tarafından katılımcılara "Sigara Bağımlılığı ve Zararları" konulu materyaller dağıtıldı.

rize-yesilay’dan-cbi-personeline-sigara-bagimliligi-ve-zararlari-egitimi-(9).jpgrize-yesilay’dan-cbi-personeline-sigara-bagimliligi-ve-zararlari-egitimi-(8).jpgrize-yesilay’dan-cbi-personeline-sigara-bagimliligi-ve-zararlari-egitimi-(3).jpgrize-yesilay’dan-cbi-personeline-sigara-bagimliligi-ve-zararlari-egitimi-(5).jpg

rize-yesilay’dan-cbi-personeline-sigara-bagimliligi-ve-zararlari-egitimi-(11).jpgrize-yesilay’dan-cbi-personeline-sigara-bagimliligi-ve-zararlari-egitimi-(21).jpgrize-yesilay’dan-cbi-personeline-sigara-bagimliligi-ve-zararlari-egitimi-(23).jpg