Rize Yeşilay'ın "Bağımlılık Sergisi" İlgi Gördü

Rize Yeşilay'ın "Bağımlılık Sergisi" İlgi Gördü
Rize Yeşilay Şubesi tarafından 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Rize'de bir alışveriş merkezinde farkındalık faaliyetleri düzenlendi.

Sergi açılışına Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Yeşilay Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Şaban Ergene, yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın komisyonu temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı.

Vali Baydaş ve beraberindekiler piyano ve keman dinletisinin ardından sergiyi gezdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için "Çantanı Kendin Tasarla" etkinliğine katıldı ve Yeşilay çantası üzerine gençler ile birlikte boyama yaptı.

Vali Baydaş, gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için sigara, alkol ve uyuşturucudan uzak durmaları gerektiğini vurguladıktan sonra "Sadece kendi çocuklarımızı değil, bağımlı olan ve olma ihtimali bulunan herkesle ilgilenmemiz gerekiyor. Bu konuda herkesin bilinçlenmesi lazım." dedi.

53 tablonun yer aldığı "Dünya Karikatüristlerinin Gözünden Bağımlılık" Sergisi ve "Kadınlar Günü Çantanı Kendin Tasarlarla" etkinliği düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde eğitim gören gönüllü genç Yeşilay temsilcileri tarafından "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" standında Yeşilay ve YEDAM hakkında bilgilendirme yapıldı ve vatandaşlara çeşitli materyaller hediye edildi.

Sergi alanında gün boyunca keman ve piyano ile sanat dinletisi sunuldu.

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-1.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-2.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-3.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-4.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-5.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-6.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-7.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-8.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-9.jpg

rize-yesilayin-bagimlilik-sergisi-ilgi-gordu-10.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.