Rize, Yılmaz'a Ağladı. Yılmaz, Gözyaşları ve Dualar Eşliğinde Ebediyete Uğurlandı

Rize, Yılmaz'a Ağladı. Yılmaz, Gözyaşları ve Dualar Eşliğinde Ebediyete Uğurlandı
Rize'de tiyatro oyunu öncesinde sahneyi hazırlamak için çıktığı tavanda bastığı bölümün çökmesi sonucu 10 metre yüksekten düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisi Ercan Yılmaz dualar eşliğinde ebediyete uğurlandı

Rize ve Kalkandere, Rize Belediyesi ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün sorumsuzsuzca davranışları nedeniyle henüz 18 yaşında iken dramatik bir şekilde hayatını kaybeden Rize Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Ercan Yılmaz'ı bağrına bastı. Yılmaz, yüzlerce vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(2).jpg

Yılmaz'ın Cuma Namazının ardından Kalkandere Merkez Camiinde kılınan Cenaze Namazı öncesi ve sonrası aile yakınları taziyeleri kabul ederken cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.

NAMAZI KILDIRAN AMCASI GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yılmaz’ın cenaze namazını din görevlisi olan amcası Ahmet Hamdi Yılmaz kıldırdı. Amca Yılmaz’ın göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü. Ercan Yılmaz cenaze namazının ardından son yolculuğuna arkadaşlarının omuzlarında uğurlandı. Yılmaz'ın cenazesi kılınan namazın ardından ilçeye bağlı Seyrantepe Köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(3).jpg

Cenazeye, Rize Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Kalkandere Eski Belediye Başkanı Nihat Çolak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(12).jpg

BÖLÜM BİRİNCİSİ OLMUŞTU

Yılmaz’ın okuduğu Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü'nde girdiği üniversite sınavında en yüksek puanı alarak bölüm birincisi de olduğu öğrenildi. Yılmaz’ın arkadaşları Elektrik Mühendisi olmayı çok istediğini söylediler.

Öte yandan İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yaşanan kaza ile ilgili ihmal olup olmadığı yönünde soruşturma başlatıldığı bildirildi.

ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(10).jpg

ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(11).jpg

Önceki gün Rize Belediyesinin ramazan etkinlikleri kapsamında İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki büyük salonda sahnelenecek oyun için hazırlıklara başlayan Rize İçin Genç Girişim Derneği Tiyatro Topluluğu ekibinden Ercan Yılmaz, sahne ışıklarını ayarlamak amacıyla tavandaki bölüme çıkarken, bastığı bölümün çökmesi sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten salondaki koltukların üzerine düşen Yılmaz, ağır yaralı olarak Rize Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Yılmaz, dün hayatını kaybetmişti.

ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(4).jpg

TİYATROCU ARKADAŞLARI: ERCAN ÖLMÜŞ OLAMAZ, HADİ KALK ERCAN OYUN OYNAYALIM

Ercan Yılmaz'ın yer aldığı tiyatro grubu olan Rize İçin Genç Girişimciler Derneği Başkanı Hatice Semiz ve tiyatro grubu oyuncuları cenaze başında gözyaşı döktü. Ercan'ın tiyatrocu arkadaşları bu sırada, "Ercan ölmüş olamaz, Ercan kalk hadi, kalk sahneye çıkalım, oyun oynayalım" şeklinde duygularını ifade ettiler. 

ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(5).jpg


ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(6).jpgercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(7).jpgercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(8).jpgercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(9).jpg

ercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(13).jpgercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(15).jpgercan-yilmaz-cenaze-toreni-kalkandere-rize-(14).jpg

ercan-yilmaz-cenaze-foto-galeri.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Ercan Yılmaz'ın Defin Yeri ve Zamanı Belli Oldu

Lise Öğrencisi Ercan Yılmaz'ı Kaybettik

Rize Kültür Merkezinde Korkunç Kaza 1 Ağır Yaralı