Rize Yolcu Otobüsü Düğüne Gidenleri Taşıyan Otobüse Arkadan Çarptı: 6 Yaralı

Rize Yolcu Otobüsü Düğüne Gidenleri Taşıyan Otobüse Arkadan Çarptı: 6 Yaralı
Aydın'dan Rize'ye giden yolcu otobüsünün Samsun'da düğüne gidenleri taşıyan bir başka otobüse arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Yoybelen Mahallesi Samsun-Ankara karayolunda sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın Didim'den Rize'ye giden Cengiz A. idaresindeki 34 GDY 344 plakalı yolcu otobüsü, Yibitaş ışıklı kavşakta yavaşlayan ve İzmit'ten Samsun'un Bafra ilçesindeki düğüne gidenleri taşıyan Caner B. yönetimindeki 34 LDE 778 plakalı otobüse arkadan çarptı.

Kazada yolcu otobüsünün muavini Fahri Bozkurt (29) ve otobüste bulunan yolcu Naz Kızılyalım (9) ile düğüne giden otobüste bulunan yolculardan Nimet Özcan (52), Nergiz Balıkçı (42), Berfin Özcan (26) ve Derya Özkul (31) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

rize-yolcu-otobusu-dugune-gidenleri-tasiyan-otobuse-arkadan-carpti-6yarali.jpg

rize-yolcu-otobusu-dugune-gidenleri-tasiyan-otobuse-arkadan-carpti-6-yarali-7.jpg

rize-yolcu-otobusu-dugune-gidenleri-tasiyan-otobuse-arkadan-carpti-6-yarali-5.jpg

rize-yolcu-otobusu-dugune-gidenleri-tasiyan-otobuse-arkadan-carpti-6-yarali-001.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.