Rize Yönetiminden Şehit Ailesi'ne Bayram Ziyareti

Rize Yönetiminden Şehit Ailesi'ne Bayram Ziyareti
Rize protokolünün üst düzeyindeki yetkilileri Hakkari'nin Çukurca İlçesinde teröristlerle girilen silahlı çatışma sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Metin Çetin`in ailesini bayramda yalnız bırakmadı.

Rize Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, beraberinde Rize garnizon Komutanı Jand. Kd. Albay İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ile birlikte Güneysu ilçesi Kıbledağı Köyü'ne giderek Şehit Metin Çetin'in kabristanına ve ailesine ziyarette bulundu.

Kıbledağı Köyü'ne ulaşan Vali Çakır ve beraberindekiler ilk olarak Şehit Metin Çetin’in kabrini ziyaret ederek manevi huzurunda dualar etti.

nurullah-cakirdan-sehit-metin-cetinin-ailesine-ziyaret-3.jpg

nurullah-cakirdan-sehit-metin-cetinin-ailesine-ziyaret-4.jpg

Daha sonra ise Şehit Metin Çetin’in baba ocağına geçerek burada şehidimizin anne ve babası Havva-Ahmet Çetin ile kardeşlerinin bayramlarını kutladılar. Duygulu anların yaşandığı ziyaret esnasında Vali Çakır, “Metin bu vatanı korumak uğruna canını seve seve feda etmiştir. Metin’e ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan Rahmet diliyorum. Sizler, bize, başta onların, sonrada Sayın Başbakanımız ve Müsteşarımızın emanetlerisiniz. Bize de bu emanete sahip çıkmak düşer” dedi.

Şehit Metin Çetin’in babası Ahmet Çetin, her zamanki metanetini koruyarak, “Bu vatan uğruna nice ana-babalar evlatlarını şehit veriyor, bende bir evladımı şehit vermişim çok mu?” diyerek duygularını dile getirdi.

nurullah-cakirdan-sehit-metin-cetinin-ailesine-ziyaret-1.jpg

nurullah-cakirdan-sehit-metin-cetinin-ailesine-ziyaret-5.20120820111837.jpg

nurullah-cakirdan-sehit-metin-cetinin-ailesine-ziyaret-6.jpg

nurullah-cakirdan-sehit-metin-cetinin-ailesine-ziyaret-7.jpg