Rize Ziraat Odası Başkanı Paliç: Üretici Kazanmıştır

Rize Ziraat Odası Başkanı Paliç: Üretici Kazanmıştır
Rize Ziraat Odası 2019 yılı Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Nevzat Paliç, “Kazandığımız bu seçimle tüm üreticilerimiz kazanmıştır” dedi.

Rize Ziraat Odası’nın mevcut başkanı Nevzat Paliç, 2019 yılı olağan genel kurulda 74 oyla yeniden başkan seçildi. Diğer aday Temel Ali Uzun ise 49 oyda kaldı. Paliç, yeniden başkan seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, delegelerin gösterdiği teveccüh sonucu 6. kez yüzde 50 oy farkıyla seçim kazandığını belirterek, kazananın tüm üreticiler olduğunu söyledi. 

Paliç, açıklamasında şunları kaydetti: “6. kez genel kurulda aday oldum. 6. kez yine delegelerimizin teveccühüyle seçimi kazanmış bulunuyorum. Rakibimize karşı yüzde 50 oy farkıyla kazandığımız bu seçim tüm üreticilerimizin kazanımı demektir, odanın üyelerinin kazancı demektir. Benim omzumda bulunan yük kazanılan bu seçimle daha da artmıştır. Bana güvenenleri mahcup etmeyecek, elimizden geldiğince hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu seçimle kadromuzu genç arkadaşlarımızı aramıza alarak gençleştirip yeniledik. İnşallah yeni gelen arkadaşlarımızla daha iyi hizmetler vermeye devam edeceğiz.” dedi.

rize-ziraat-odasi-baskani-nevzat-palic-003.jpg

Amaçlarının Rize’ye, üreticilere, ülkeye en iyi hizmeti sunmak olduğunu kaydeden Paliç, “Hepimizin amacı ilimize, memleketimize, üreticilerimize hizmet etmektir. Bugün üreticimiz kazanmıştır, müstahsilimiz kazanmıştır. Altıncı kez kazanmış olsam da kendimi değil üreticiyi kazanmış görüyorum. Daha önceki dönemlerde de bir çok çalışma yürüttük ama çalışmalarımızı reklam etmediğimizden çalışmalarımız kamuoyunda pek yer almadı. Buna rağmen durmadan, yılmadan, usanmadan aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla çalışmalarımızı aynı şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Genel kurulumuza yüzde yüze yakın bir katılım sağlayan tüm delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, göstermiş oldukları teveccüh sonucunda yeniden başkanlığa seçilmem hasebiyle gösterdikleri bu teveccühten dolayı da oy veren vermeyen tüm delegelerimize ayrıca bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

rize-ziraat-odasi-baskani-nevzat-palic-004.jpg