Rize Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Belli Oldu

Rize Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Belli Oldu
Rize Ziraat Odası'nın yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı belli oldu.

Rize Ziraat Odası’nın Pazar günü yapılan kongresinde Nevzat Paliç’in yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için meclis toplantısı  yapılarak, yönetim kurulu ve meclis başkanlığı seçimine gidildi.

Bugün toplanan 21 kişilik mecliste en yaşlı üye sıfatıyla Memiş Sarıhan meclise başkanlık ederken, yapılan seçimler sonunda 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanı ile başkan yardımcısı belli oldu.

Yapılan seçimlerin ardından Nevzat Paliç’in başkan yardımcılığına Recep Kuk, Meclis Başkanlığına ise Hasan Dilsiz seçildi.

hasan-dilsiz.20150212100951.jpg

Meclis Başkanı Hasan Dilsiz burada yaptığı açıklamada, 40 bin üyesi bulunan Rize Ziraat Odası’nın yeni bir vizyon, yeni bir yönetimle odayı en iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını ve üreticilerle odanın haklarını en güzel şekilde savunacaklarını kaydetti.

Destek veren tüm delegelere verdikleri destekten dolayı teşekkür  eden Dilsiz,  ayrıca Rize Ziraat Odası’nın Rize gündeminde yer alacak çalışmalarda bulunacağını belirtti.

hasan-dilsiz.20150211145210.jpg

İşte Rize Ziraat Odası’nın Yeni Yönetim Kurulu:

Nevzat Paliç : Başkan

Recep Kuk : Başkan Yardımcısı

Bayram Dinç : Muhasip Üye

Sabit Karaca : Yönetim Kurulu Üyesi

Vahap Türüt : Yönetim Kurulu Üyesi

Hasan Sadıkoğlu : Yönetim Kurulu Üyesi

Vedat Aydın : Yönetim Kurulu Üyesi

MECLİS BAŞKANI: Hasan Dilsiz

Meclis Başkan Vekili : Orhan Özgen