Rize Ziraat Odasında Devir Teslim Yapıldı. Paliç Görevini Arslan'a Devretti

Rize Ziraat Odasında Devir Teslim Yapıldı. Paliç Görevini Arslan'a Devretti
Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, görevini 27. Olağan Genel Kurulda başkanlığa seçilen Bünyamin Arslan’a devretti.

4 adayın yarıştığı Rize Ziraat Odası Başkanlığının 27. Olağan Genel Kurulu’nda seçimi, önceki dönem Ziraat Odası Başkanvekili olan Bünyamin Arslan’ın listesi 58 oyla kazandı. 22 yıldır bu görevi sürdüren mevcut başkan Nevzat Paliç ise 36 oyla seçimi tamamladı. Arslan’ın başkan seçilmesi dolayısıyla Paliç, görevini Arslan’a devretti.

Ziraat Odası Başkanlık binasında düzenlenen törende Paliç, Arslan’a ve yönetimine hayırlı olması temennisinde bulunarak, Arslan’a başarılar diledi. Paliç, ayrıca, bundan sonraki süreçte de çalışmalara ihtiyaç duyulması halinde katkıda bulunabileceğini söyledi.

Ziraat Odasının yeni başkanı Bünyamin Arslan ise çalışmaları dolayısıyla Paliç’e teşekkür ederek, kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Arslan, yaptığı açıklamada, “Burası hizmet teknesidir. Bizde hizmeti kaldığı yerden tüm çiftçiye eşit, milletin ödediği aidatı kendi öz evladımız gibi görerek hiç kimseye buranın bir kuruşunu haksız vermeyeceğiz. Allah bize bunu nasip etmesin. Çiftçinin gelişimi, ziraatın gelişmesi, arazilerimizdeki planlamamızın devamını süratle sağlayacağız. Her daim çiftçinin yanında, sokakta, içlerinde olacağız. Sizler buraya 22 yıldır görev yaptınız, bu odayı buralara getirdiniz. Teşekkür ediyorum Bilin ki bu oda emin ellerdedir. Rizeli gönül rahatlığıyla bizim bir ziraat odamız var. Çiftçiyi her harikulade, çiftçinin menfaatine, kararlı ve dik bir şekilde savunacağını bilsin. Sizler de endişe etmeyin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Zaman zaman tecrübelerinizden muhakkak faydalanmak için size başvuracağız. Sizlere bundan sonraki hayatınızda sağlık sıhhat afiyetler diliyorum.” dedi.

Arslan, tören sonunda Paliç’e 22 yılın anısına plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

rize-ziraat-odasinda-devir-teslim-yapildi-nevzat-palic-gorevini-bunyamin-arslana-devretti-8.jpgrize-ziraat-odasinda-devir-teslim-yapildi-nevzat-palic-gorevini-bunyamin-arslana-devretti-7.jpgrize-ziraat-odasinda-devir-teslim-yapildi-nevzat-palic-gorevini-bunyamin-arslana-devretti-6.jpgrize-ziraat-odasinda-devir-teslim-yapildi-nevzat-palic-gorevini-bunyamin-arslana-devretti-5.jpgrize-ziraat-odasibaskani-bunyamin-arslan-3.jpgrize-ziraat-odasibaskani-bunyamin-arslan-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum