Rize Ziraat Odasında Devir Teslim Yarın Yapılacak

Rize Ziraat Odasında Devir Teslim Yarın Yapılacak
Rize Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde 22 yıllık Başkan Nevzat Paliç seçimleri kaybederek koltuğu Bünyamin Arslan'a devredecek. Rize Ziraat Odası Başkanlığı devir teslim töreni yarın (Pazartesi günü) yapılacak.

4 adayın listelerinin yarıştığı Rize Ziraat Odası Başkanlığının 27. Olağan Genel Kurulu’nda seçimi mevcut Rize Ziraat Odası Başkanvekili Bünyamin Arslan’ın listesi 58 oyla kazandı. Bu sonuçla Rize Ziraat Odasında 22 yıl üzerine başkan değişikliği gerçekleşirken yeni Başkan Bünyamin Arslan, yarın devir teslim töreni ile başkanlığı devralacak.

Genel Kurula başkan olarak giren Nevzat Paliç, yarın öğle saatlerinde 11.00 veya 12.00’da yapılması planlanan devir teslim töreni ile Rize Ziraat Odası Başkanlığı görevini, önceki dönem Başkanvekili olan yeni Başkan Bünyamin Arslan’a devredecek.

Arslan, Salı yada Çarşamba günü seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra ilk meclis toplantısını gerçekleştirecek ve meclis başkanı, başkanvekili ve diğer kurul üyeleri bu toplantıda belirlenecek.

Rize Ziraat Odası seçiminde Bünyamin Arslan’ın listesi 58 oy, mevcut Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç 36 oy, mevcut Rize Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mavi 29 oy, merkeze bağlı Sütlüce Köyü Muhtarı Ercan Koyuncu ise 3 oy almıştı.

bunyamin-arslan-nevzat-palic.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
14 Yorum