Rize Zirveden Uzaklaşmak İstemiyor

Rize Zirveden Uzaklaşmak İstemiyor
Bank Asya 1. Ligde sezonun 2. yarısına kötü başlayarak zirveden uzaklaşan çaykur Rizespor, Teknik Direktör Giray Bulak ile yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin ilk yarısında aldığı puanlarla zirveye oturan Çaykur Rizespor son 11 haftada ikinci galibiyetini geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Giray Bulak nezaretinde çıktığı ikinci maçında TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında elde etmişti. Ligin ikinci yarısında sadece iki galibiyeti bulunan Çaykur Rizespor'un liderle arasında 11 puan bulunuyor. Süper Lig'e çıkabilmek için ligdeki ilk iki takım arasına girmek zorunda olan Çaykur Rizespor'un ikincilik için ise 7 puana ihtiyacı var.

Çaykur Rizespor, deplasmanda oynadığı Tavşanlı Linyitspor maçının ardından hafta sonu kendi evinde oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-mavili ekip bugün teknik direktör Giray Bulak nezaretinde çift idman yaptı. İdmana futbolcular eksiksiz olarak katıldı. Duran ve yan toplar üzerine yapılan çalışmada Bulak'ın hata yapan oyuncuları sert bir dille uyardığı gözlendi.

rizespor-antrenman.20120307144358.jpg

Bulak, idman sonrası yaptığı açıklamada Bucaspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, "Bir galibiyet serisi yakalamak için bu galibiyete çok ihtiyacımız var. Deplasmanda kazandığımız gibi içeride de kazanmak zorundayız. Bu yüzden Buca maçı çök önemi. Bucaspor can yakan bir takım. Rakibimizin iyi oynayan önemli oyuncuları var. Tehlikeli bir ekip. Bu bakımdan çok zor bir maç bizi bekliyor. Ben şunu söylüyorum. Böylesine önemli ve kritik bir maçta taraftarımızın bize destek vermesini istiyorum. Maça çok iyi yoğunlaşmalıyız" şeklinde konuştu.