Rize Zor Deplasman Ama...

Rize Zor Deplasman Ama...
MP Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, Rize'nin zor bir deplasman olduğunu ancak Rize'den galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, bu hafta oynanacak Ç.Rizespor maçından galibiyet alarak döneceklerini dile getirdi.

Kırmızı-beyazlı takım, Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Ç.Rizespor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde bugün gerçekleştirilen antrenmanda sakatlıkları bulunan Lamine Diarra ve Deniz Barış çalışmalarda yer almazken, Nicola Zizic, Emre Torun ve Natxo İnsa ise takımdan ayrı çalıştı.

“Ç.RİZESPOR LİGİN EN İYİ TAKIMLARINDAN”

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, Ç. Rizespor maçı itibariyle seri yakalamak istediklerini vurgulayarak, “Rizespor hem oynadığı futbolla, hem de sıralamadaki yeriyle lige en iyi başlayan takımlardan biri. Zor bir deplasman haline geldi. Bizde Beşiktaş galibiyetiyle moral kazandık. İhtiyacımız olan bir galibiyet vardı. Şimdi daha rahat çalışabiliyoruz. Oyuncularımız daha istekli. Biraz daha huzur bulduk. Çok iyi bir maç olacak. Oyuncularımıza bir tane maç kazanmayla bu işin sonunun gelmeyeceğini, istikrarlı bir takım haline gelmek için birkaç tane seri maç kazanıp sonra düşünmemiz gerektiğini söyledim. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Rizespor’a gidip galip gelmek istiyoruz” dedi.

antalyaspor-antrenmani.jpg

“DOĞRU İŞLER YAPMAYA BAŞLADILAR”

Takımın ileriye daha çabuk çıkması için çalıştıklarını dile getiren kırmızı-beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Aybaba, “Her maça ayrı ayrı bakmak lazım. Biz biraz daha topla yavaş oynamayı düşünen bir takımdık geçen sene. Bunu değiştirmeye çalışıyoruz. Oyuncularımız buna adapte olmaya çalışıyor. Doğru işler yapmaya başladılar. Biz düşündüğümüz, planladığımız şeyleri yapıyoruz. Maç kazanmada şans faktörü ve oyuncuların bireysel faktörleride var” diye konuştu.

“DAHA AZ POZİSYON VERDİK”

Oyuncuların büyük maçlara daha farklı hazırlandığını belirten Samet Aybaba, “Oyuncu böyle maçlara daha çok konsantre oluyor. Gaziantep ve Eskişehir maçında Beşiktaş maçından daha iyi oynadık, daha az pozisyon verdik rakibe. Gaziantep ve Eskişehir maçlarını kazanabilirdik. Kazansaydık ligde çok farklı bir durumda olabilirdik” şeklinde konuştu.

antalyaspor-antrenmani-1.jpg