Rize'de 1 kişiyi öldüren ve 2 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı

Rize'de 1 kişiyi öldüren ve 2 kişiyi yaralayan şahıs tutuklandı
Rize’de bıçakla bir kişiyi öldüren ve 2 kişiyi yaraladıktan sonra gözaltına alınan şahıs mahkemece tutuklandı.

Olay, merkeze bağlı Paşakuyu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi.

Teyzesinin evden çıkmasını isteyen ev sahibi Mücahit Kazancı ile tartışma yaşadığını duyan Halil İbrahim Ak sorunun çözülmesi için binaya gitti. Bu esnada Kazancı ve Ak arasında tartışma başladı. Tartışma yerini kavgaya bırakınca Kazancı belinden çıkardığı ekmek bıçağını sallamaya başladı.

Boynundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan Ak yere yığılırken, Sedat S.S. ve Miraç B.’de olay yerinde yaralandı.

Ak olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken Sedat S.S. ve Miraç B., Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazancı ise olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından Rize Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Mücahit Kazancı, hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Ev kirası artışı" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada hayatını kaybeden Halil İbrahim Ak'ın cenazesi de Güneysu ilçesindeki törenin ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Yaralıların tedavisi ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

Kaynak:IHA / AA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum