Rize’de 10 Adet Kır Evi İhale ile Kiraya Verilecek

Rize’de 10 Adet Kır Evi İhale ile Kiraya Verilecek
Rize’de Tunca Belediyesi tarafından Tunca Vadisi Tabiat Parkı sınırları içerisinde yer alan 10 adet kır evi, açık teklif ihale usülü ile kiraya verilecek.

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Belde Belediye Başkanlığı, belediyenin yetki ve sorumluluk sahasında Tunca Vadisi Tabiat Parkı sınırları içerisindeki 10x40 = 400 m2 den oluşan 10 adet açık ve kapalı alanları olan kır evlerini 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesi uyarınca Açık Teklif İhale Usülü ile 2 yıl süre ile işletilmek üzere kiraya verecek.

İhale, 7 Nisan 2022 Perşembe günü saat: 08.30’da Tunca Belediye Meclis Toplantı Salonunda düzenlenecek. İhale Şartnamesi Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünden 100,00 TL bedelle temin edilebilir.

rizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-2.jpg

İhale ile ilgili olarak Tunca Belediye Başkanlığından yapılan duyuru şöyle:

TUNCA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İHALE İLANI

Belediyemiz yetki ve sorumluluk sahasında Tunca Vadisi Tabiat Parkı sınırları içerisindeki 10*40= 400 m2 10 adet Açık ve Kapalı alanları olan kır evleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesi uyarınca Açık Teklif İhale Usülü ile 2 yıl sure ile işletilmek üzere kiraya verilecektir.

İhale 10 Adet Kır Evleri toplu olarak 07/04/2022 perşembe günü saat 8.30’da başlamak üzere Belediye Meclis Toplantı Salonunda toplanacak encümen huzurunda 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Artırma İhale Usulü ile yapılacaktır.

Birinci ihalede talipli çıkmaması veya verilen tekliflerin hadde layık olmaması halinde ikinci ihale 14/04/2022 Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

İhaleye katılacak Gerçek kişilerde; Geçici Teminat Makbuzu, Kanuni İkametgâh, Şartname Alındı Makbuzu, imzalanmış şartname, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Belediyeden borcu olmadığına yazı getirmeleri gerekmektedir.

İhaleye katılacak Tüzel kişiler için ;Geçici Teminat Makbuzu, Kanuni İkametgâh, İmza Sirküsü, Şartname Alındı Makbuzu, İmzalanmış şartname, Yetki Belgesi, Ticaret Odası Kaydı, Ticaret Sicil Gazetesi ve Belediyeden Borcu olmadığına dair yazı getirmeleri gerekmektedir.

10 Adet Kır Evleri peşin bedelle satılacak olup, ihale bedeli üzerinden hesaplanacak damga vergisi, ihale karar pulu, vergi, resmi harç ve ihale giderleri ihaleyi üstlenen tarafından peşin olmak üzere ödenecektir.

6- İhaleyi üstlenen tarafından ihale bedelinin tamamı ödendikten sonra Kır Evlerinin teslimi yapılacaktır.
7- İhaleye katılacak olanlar ihale saatinden önce gerekli belgeler ile belediye başkanlığına bir dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.
8- İhale Şartnamesi Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünden 100,00 TL bedelle temin edilebilir.
9-İhale ile satışı yapılacak olan Kır evlerinin muhammen bedeli ile geçici teminatları sırası ile ayrı ayrı olmak üzere aşağıdaki gibidir.

 Sıra No     Kır Evler           Muhammen Bedeli          Geçici Teminat

 1          10*40=400m2          50.000,00 TL                 1.600,00 TL

rizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-8.jpgrizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-9.jpgrizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-5.jpgrizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-7.jpgrizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-4.jpgrizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-3.jpgrizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-1.jpgrizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-6.jpgrizede-tunca-belediyesi-tarafindan-tunca-vadisi-tabiat-parki-sinirlari-icerisinde-yer-alan-10-adet-kir-evi-acik-teklif-ihale-usulu-ile-kiraya-verilecek-10.jpg