Rize'de 11 D Sinema Keyfi

Rize'de 11 D Sinema Keyfi
Türkiye'de ilk kez Rizelilerle buluştuktan sonra yalnızca ülkenin seçkin noktalarında olan 11D teknolojili sinema keyfi Rizelilere ambianslı dakikalar yaşatıyor.

Türkiye’de yeni olmasına rağmen her geçen gün halkasını büyüten 11D sinema çılgınlığı büyüyor. Rize'nin, ilk kültür eğlence merkezi olan Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi,  müşterilerine 11D sinema keyfi sunuyor. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilen 11D sinemaya eğlence ve adrenalin tutkunlarını akın ediyor.

11d-sinema-keyfi-nevapark-rizede-2_20110911151941_.jpg

3 boyutlu görsel efektlerle birlikte, animasyonların ve efektlerin, canlı olarak yaşandığı, ve eğlencenin son safhası olan ve 11D sinema keyfi eğlence sektöründe bir çığır açtı ve patlama yapmaya başladı. Türkiye'de ilk kez Rize'nin, ilk kültür eğlence merkezi olan Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi'nde Rizelilerle buluştuktan sonra ülkenin yalnızca seçkin noktalarında olan 11D teknolojili sinema keyfi vatandaşların yeni eğlence kültürünün başında geliyor.

nevapark.20120424080150.jpg

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi'nde aynı anda 4 kişinin binebildiği bu ufak sinema salonu içerisinde birbirinden ilginç efektler yer alıyor. Tek kişilik bilet fiyatı 6TL. olan sinemada filmler sinema salonlarına uygun olarak hazırlanmış. Uzay yolu, araba yarışı, safari gibi filmlerin yanısıra korku, gerilim ve hızlı tren gibi filmlerden istediğiniz filmi seçme hakkına sahipsiniz ve toplamda 5 dakikalık bir heyecan yaşıyorsunuz. Yetmez gibi gelsede içeri girince yettiğini anlıyorsunuz. Salonun içinden gelen dokunma hissi, rüzgar ve su püskürtmeleri ise heyecanı daha da arttırıyor. Öyle ki art arda 7- 8 kez giren izleyiciler müthiş bir heyecan yaşamanın mutluluğu ile ayrılıyor.

Sinemadan çıkan vatandaşlar ise çok heyecanlı bir deneyim yaşadıklarını belirterek, “Çok büyük bir heyecan yaşadık. İlk önce biraz korksak da, daha sonra alıştık. Çok güzel bir sinema keyfi yaşadık. Herkes bu zevki tatmalı, herkese tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.