Rize'de 120 Kişiye İş İmkanı

Rize'de 120 Kişiye İş İmkanı
AssisTT Rize’de 120 kişi işe alınacak, İşte son başvuru tarihi ve başvuru adresi:

Türk Telekom Grup Şirketi ve çağrı merkezi sektörünün liderlerinden AssisTT Rize’de istihdama katkısını sürdürüyor. Halen 300 kişinin çalıştığı AssisTT’in Rize lokasyonunda 120 kişi daha işe alınacak. İş başvuruları 23 Mayıs Cuma akşamına kadar İşkur Rize İl Müdürlüğüne veya İşkur'un www.iskur.gov.tr internet sayfasından yapılabilir.

AssisTT Rize’de istihdamı artırıyor...

AssisTT’in Ekim 2011’de hizmete giren Rize çağrı merkezi büyümeye devam ediyor. 300 kişinin çalıştığı merkezde çalışan sayısı neredeyse yüzde 50 oranında artırılarak 120 kişi daha işe alınacak. Şu anda AssisTT’in Rize çağrı merkezinde TTNet müşterilerine hizmet veriliyor. Yeni alınacak asistanlar ise THY çağrılarını karşılayacak.

Rize’de ek bina çalışmalarını sürdüren AssisTT, yakın zamanda bu çalışmalarını noktalayıp kapasite artırımına gidecek.

Konu ile ilgili olarak AssisTT İşe Alım Müdürü Gökhan Günay, "Rize'de istihdama sağladığımız katkıdan dolayı çok mutluyuz. Rize'deki çağrı merkezimize katılacak yeni gençlerle birlikte gücümüze güç katıyoruz.  Türkiye'de çağrı merkezi sektörünün gelişmesiyle doğru orantılı olarak hem Rize'de hem diğer illerimizde bundan sonra da istihdama katkı yapmayı sürdüreceğiz." dedi.

Türkiye İş Kurumu Rize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile AssisTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. arasında düzenlenen protokolle alımı yapılacak adayların  23 Mayıs Cuma akşamına kadar İşkur Rize İl Müdürlüğüne veya İşkur'un internet sayfasından başvuru yapması gerekmektedir.