Rize’de 15 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı

Rize’de 15 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı
Rize’de durdurulan şüpheli bir araçta 15 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde; şüpheli bir araçta yapılan aramada, aracın arka lastiklerinin aks kesişiminde gizlenmiş vaziyette torbalar içerisinde toplamda 15 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerince kent genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığının önüne geçilmesi ve engellenmesi adına çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

rizede-15-adet-ruhsatsiz-tabanca-ele-gecirildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum