Rize’de “18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü” Etkinlikleri Düzenlendi

Rize’de “18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü” Etkinlikleri Düzenlendi
Rize İl Göç İdaresi Müdürü Enes Tüfekçi, beraberindeki heyetle birlikte 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Rize İl Göç İdaresi Müdürü Enes Tüfekçi ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü heyeti, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla beraberinde Rize’de ikamet eden çeşitli ülkelere ait vatandaşlarla birlikte Rize Vali Vekili Turan Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Milli Eğitim İl Müdürü Şemsettin Durmuş, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Av. Yusuf Baltacı ve Müftü Yusuf Karali Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin’e makamlarında ziyarette bulundu.

İlk ziyaretin gerçekleştirildiği Vali Vekili Yılmaz’a Rize’de ikamet eden çeşitli ülkelere ait vatandaşlar tarafından çiçek takdiminde bulunulurken, Göç İdaresi Müdürü Enes Tüfekçi, günün anlam ve önemiyle, Rize İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Vali Vekili Yılmaz’a bilgi aktardı.

rize’de-“18-aralik-uluslararasi-gocmenler-gunu”-etkinlikleri-(1).jpg

Vali Vekili Turan Yılmaz ise yaptığı açıklamada, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün ilimizde yakın tarihte kurulduğunu ifade ederek, Göç İdaresi'nin bir ihtiyaç olduğunu ve günden güne daha da iyi bir hizmet verileceğini belirtti.

rize’de-“18-aralik-uluslararasi-gocmenler-gunu”-etkinlikleri-(2).jpg

Tüfekçi ve heyettekiler daha sonra sırasıyla ziyarette bulundukları Çelik, Durmuş, Baltacı ve Bilgin’e de günün anlam ve önemine ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaretler, çekile hatıra fotoğrafları ile sonlandırıldı.

rize’de-“18-aralik-uluslararasi-gocmenler-gunu”-etkinlikleri-(7).jpgrize’de-“18-aralik-uluslararasi-gocmenler-gunu”-etkinlikleri-(3).jpgrize’de-“18-aralik-uluslararasi-gocmenler-gunu”-etkinlikleri-(4).jpg

rize’de-“18-aralik-uluslararasi-gocmenler-gunu”-etkinlikleri-(5).jpgrize’de-“18-aralik-uluslararasi-gocmenler-gunu”-etkinlikleri-(8)-001.jpgrize’de-“18-aralik-uluslararasi-gocmenler-gunu”-etkinlikleri-(9).jpg