Rize’de 2. İsmail Küçükkaya Vak’ası… Bekaroğlu, Vatandaşın Recep Tayyip Erdoğan'a Övgü Sözlerine Tahammül Edemedi VİDEO İZLE

Rize’de 2. İsmail Küçükkaya Vak’ası… Bekaroğlu, Vatandaşın Recep Tayyip Erdoğan'a Övgü Sözlerine Tahammül Edemedi VİDEO İZLE
CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, açık hava basın toplantısı sonrası konuşması için mikrofon uzattığı bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı savunması üzerine mikrofonu eliyle kapamaya çalıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, konuşması için mikrofon uzattığı bir vatandaşın "Rizeli’nin canı ciğeri olan Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan" sözlerine tahammül edemeyince önce mikrofonu kapadı ardından vatandaşın konuşmasını yarıda kesti. Bekaroğlu'nun bu davranışı kısa bir süre önce Rize'den canlı yayın yapan Fox TV'den İsmail Küçükkaya'nın yarıda kestiği programı hatırlattı.

mehmet-bekarogluna-vatandas-tepkisi-5.jpg

RİZELİ VATANDAŞ REİSİ CUMHURU ERDOĞAN'A LAF SÖYLETMEDİ BEKAROĞLU TAHAMMÜL EDEMEDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, açık hava basın toplantısı sonrası konuşması için mikrofon uzattığı bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı savunması ve CHP’li Fikri Sağlar’ın “Cumhurbaşkanı’nın Müslüman olduğuna inan mıyorum” sözlerine tepki gösterince Bekaroğlu, konuşması için uzattığı mikrofonu eliyle kapamaya çalıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, “CHP’nin oyları düşmesi diye Rize adaylarına destek vermek için Rize’ye gelemiyor” eleştirileri dolayısıyla Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgül ile Rize adaylarının basına tanıtılmasından 45 gün sonra Rize adaylarına destek vermek için Rize’ye geldi.

mehmet-bekarogluna-vatandas-tepkisi-1-001.jpg

İstanbul’dan gelen misafirler ve Rize Milletvekili Adayları ile Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda açık hava basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, basın toplantısı sırasında söz isteyen bir vatandaşa basın toplantısı sonrasında konuşması için mikrofon uzattı. Vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı övmesi ve CHP Mersin Milletvekili adayı Fikri Sağlar’ın Recep Tayyip Erdoğan için 'Onun müslüman olduğuna inanmıyorum' sözlerine tepki göstermesi üzerine Bekaroğlu, ne kadar demokratik ve ne kadar özgürlükçü olduğunu bir kez daha göstererek, konuşması için vatandaşa uzattığı mikrofonu önce eliyle kapatmaya çalıştı, ardından vatandaşın mikrofonda konuşmasına fırsat vermeyerek kendisi konuşmaya başladı.

mehmet-bekarogluna-vatandas-tepkisi-2.jpg

VATANDAŞ "RİZELİ'NİN CANI CİĞERİ OLAN REİSİ CUMHURUMUZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN" DEDİ BEKAROĞLU ÖNCE ELİYLE MİKROFONUN ÜZERİNİ KAPADI ARDINDAN VATANDAŞIN KONUŞMASINI YARIDA KESTİ

Bekaroğlu’na tepki gösteren vatandaş, “Ben halkım. Söyleyeceklerimden dolayı özür diler konuşmanızdan dolayı tebrik ederim. Sizin milletvekili adayınız Mersin milletvekili adayı olan Fikri Sağlar bundan bir süre önce Rizeli’nin canı ciğeri olan Reisi Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan için 'Onun müslüman olduğuna inanmıyorum' dedi. Ben bunu kınıyorum.” sözlerine “Neyse” diye cevap verdi.

mehmet-bekarogluna-vatandas-tepkisi-3.jpg

VATANDAŞ: SİZ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DEĞİL MİSİNİZ, RİZELİ DEĞİL MİSİNİZ, NEDEN UYAR MIYORSUNUZ

Vatandaşın “Neyse ne demek siz genel başkan yardımıcısı değil misiniz? Bir partilinin muhatabınız o değil sözlerine vatandaş "Ne demek o değil. Benim reisi Cumhuruma Allah'a inanmıyor diyor. öyle bir şey olabilir mi? Siz genel başkan yardımcı değil misiniz? Niye uyarmıyorsunuz. O Allah'a inanmış Resulullah’a iman etmiş bir adam o. Siz de Rizelisiniz. En müslüman adam Rize'den çıkar.” derken Bekaroğlu bu sözler üzerine “CHP siyasetin, kimliklerin, dinin, imanın, bayrağın, vatanın üzerinde siyaset yapılmasını yanlış buluyor. Bunlar bütün Türk halkının ortak değerleridir. Herkesin kimliğine inancına yaşam tarzına saygımız var. CHP herkesin kimliğinin inancının yaşam tarzının teminatı olacaktır. Bunun altını çiziyoruz. Din üzerinden mağduriyet üzerinden siyaset yapılmasını reddediyoruz. Hiç kimsenin dini imanı üzerinde kimseye konuşma hakkı vermiyoruz. Herkesin imanı göğsünde saklıdır.” Şeklinde karşılık verdi.

mehmet-bekarogluna-vatandas-tepkisi-4.jpg