Rize'de 2 Memur Darp Edildi

Rize'de 2 Memur Darp Edildi
Rize’de bir kamu kuruluşunda meydana gelen tartışmanın akşamında 2 ziraat mühendisi memur saldırıya uğrayarak darp edildi.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda Ardeşen Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde görevli iki Ziraat Mühendisi Ergin Turan ve Yasin Yılmaz, iki saat arayla bir grubun saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Ardeşen Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde dün meydana gelen olayda, yapılan idari bir işlem ile ilgili vatandaş ve görevli personel arasında yaşanan tartışma akabinde akşam iş çıkışı evine gitmekte olan Ziraat Mühendisi Ergin Turan evine yakın bir mesafede arkasından yaklaşan 3-4 kişilik bir grubun saldırısına uğrayarak darp edildi.

Bu olayın yaklaşık iki saat sonrası yine aynı konu ile ilgili aynı kişiler tarafından Ziraat Mühendisi Yasin Yılmaz, eşi ve çocuklarını almaya gittiği sırada eşi ve çocuklarının gözü önünde aracının içinde darp edilerek ağır bir şekilde yaralandı.

Her iki saldırıda yaralanan Ergin Turan ve Yasin Yılmaz, Pazar Kaçkar Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Turan’ın tedavisi ayakta yapılırken, Yılmaz’In ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Güvenlik güçleri, daha önce Ergin Turan ve Yasin Yılmaz ile tartışan A.N, Y.M. ve M.N'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'deki Çirkin Saldırıya Ortak Kınama