Rize’de 2 Öğretmenevi 8 Personel Alacak

Rize’de 2 Öğretmenevi 8 Personel Alacak
Rize’de Kalkandere Öğretmenevi 5, Fındıklı Sabancı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü 3 personel alımı gerçekleştirecek. Kalkandere için başvurular 22 Ağustos’ta, Fındıklı için 23 Ağustos’ta sona erecek. Başvurularda ilçe ikamet şartı aranıyor.

Kalkandere Öğretmenevi 1 bulaşıkçı, 1 temizlik görevlisi, 2 aşçı ve 1 gıda mühendisi, Fındıklı Sabancı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü ise 1 aşçı, 1 dağıtım elemanı (Gıda, içecek) ve 1 kimyager alımı gerçekleştirecek.

Kalkandere Öğretmenevinin bulaşıkçı, temizlik görevlisi ve aşçı alımı başvurularında en az ilkokul mezunu ve Kalkandere'de ikamet şartı aranıyor.

Fındıklı Sabancı Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünün aşçı ve dağıtım elemanı (Gıda, içecek) alımı başvurularında en az Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu ve Fındıklı'da ikamet şartı aranıyor.

Adaylar; İŞKUR’a ait internet sitesi http://esube.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum