Rize’de 2. Tıbbi Onkolog Elanur Karaman Göreve Başladı

Rize’de 2. Tıbbi Onkolog Elanur Karaman Göreve Başladı
Tıbbi Onkolog Uzman Doktor Elanur Karaman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezinde 2. Tıbbi Onkolog olarak göreve başladı.

Sağlık Bakanlığı 82.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurasıyla Rize’ye atanan 10 uzman doktordan 5’i göreve başladı. Diğer 5 uzman doktorun ise 8 Eklim 2018 tarihine kadar göreve başlaması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, 82.Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Rize’ye atanan Tıbbi Onkolog Uzm. Dr. Elanur Karaman, bugün Rize’deki görevine başladı. Karaman’ın Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezinde göreve başlamasıyla buradaki tıbbi onkolog doktor sayısı da yeniden 2’ye yükseldi.

elanur-karaman,-recep-tayyip-erdogan-universitesi-egitim-ve-arastirma-hastanesi-dogus-cay-hacere-karakan-onkoloji-merkezi.jpg

Ayrıca, aynı kurada Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanan hematoloji doktoru Kadir İlkkılıç’ın da göreve başlamasıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hematolog doktor sayısı 2’ye yükseldi.

Rize’de göreve başlayan diğer uzman doktorların ise; Kardiyoloji branşında Ömer Faruk Derman’ın Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; Radyoloji branşında Ebru Sarıkaya ve iç hastalıkları branşında Fatma Zor Acar’ın ise Kaçkar Devlet Hastanesinde göreve başladıkları bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan üroloji, endokrinoloji, iç hastalıkları,fiziksel tıp ve rehabilitasyon ile çocuk sağlığı ve hastalıkları branşlarına atamaları yapılan uzman doktorların da 8 Ekim 2018 tarihine kadar göreve başlamaları bekleniyor.