Rize'de 208 Tıbbi Sekreter Alınacak

Rize'de 208 Tıbbi Sekreter Alınacak
Rize’deki hastanelerde istihdam edilmek üzere 208 tıbbi sekreterin alınacağı öğrenildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bu yıl 85 bin kadro müjdesi kapsamında Rize’de de çok sayıda sağlık çalışanı işe alınacak. Alınacak kadrolar arasında Rize’de 208 tıbbi sekreterin yer aldığı öğrenildi.

Alımı yapılacak tıbbi sekreterlerden 90’ının Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 60’nın Rize Devlet Hastanesinde, diğerlerinin ise kentteki diğer hastanelerde istihdam edileceği öğrenildi.

Rize’deki alım müjdesini İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe verdi.

İl Sağlık Müdürü Tepe ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, dün Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli tıbbi sekreterlerle toplantı yaptı.

3 saat süren toplantıda, Rektör Yılmaz ve İl Sağlık Müdürü Tepe, tıbbi sekreterlerin sorunlarını dinledi. Rektör Yılmaz, üniversitede düzenlediği basın toplantısında tıbbi sekreterler için kullandığı ifadelerin cımbızlandığını belirterek, bunun hiç kimseye faydası olmadığını kaydetti.

Hastanede tıbbi sekreterlerin yetersiz olduğunu kaydeden personele ise müjdeyi İl Sağlık Müdürü Tepe verdi. Tepe, yeni yapılacak alımlarla Eğitim ve Araştırma Hastanesine 90 tıbbi sekreterin alınacağını ve personel sayısının yetersiz olması nedeniyle artan iş yükünün hafifleyeceğini kaydetti.

Tıbbi sekreterlerin ve diğer sağlık personelinin alımı Sağlık Bakanlığının 85 bin kadroyu açıklamasıyla birlikte yapılacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum