Rize'de 21 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi, 3 Kişi Tutuklandı

Rize'de 21 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi, 3 Kişi Tutuklandı
Rize'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları bir araçta 21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, 3'ü tutuklandı.

Rize'de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, rutin bir uygulama sırasında durdurdukları bir araçta 21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Araçtaki 2 kişi gözaltına alınırken, yapılan sorgulardan sonra bir kişi serbest bırakıldı. A.E. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Soruşturmanın genişletilmesi sonucunda 1’i İstanbul'da olmak üzere 2 kişi daha yakalandı. Silah ticaretine aracılık ve imalatını gerçekleştirdikleri belirlenen O.S. ve Y.A. da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

rizede-durdurulan-aracta-21-ruhsatsiz-tabanca-ele-gecirildi-3-kisi-tutuklandi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum