Rize’de 23 Nisan Etkinlikleri Düzenlendi

Rize’de 23 Nisan Etkinlikleri Düzenlendi
Ak Parti Rize Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜniAk), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Teşkilatı ve Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) tarafından Rize’de 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.

ÇORUH EDAŞ’TAN 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binada (Rize Devlet Hastanesi) hizmet veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde tedavi gören çocuklar için hastanede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinliği düzenledi.

Bayram kutlamalarını hastanede tedavi görmeleri nedeni ile izlemeye gidemeyen çocuklar için gerçekleştirilen etkinlik kapsamında çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlanırken, çocuklara kırtasiye malzemesi ve oyuncak hediye edildi.

coruh-edas’tan-23-nisan-surprizi-(1)-001.jpg

Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada,”23 Nisan sevincini hastanede yaşatmak istedik ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik. Çocuklarımızın yüzündeki tatlı tebessüme şahit olmak bizleri de heyecanlandırıyor. Bütün çocuklara sağlıkla, huzurla ve mutlulukla yaşayabilecekleri nice bayramlar diliyoruz. Bundan sonrada bu tür etkinliklerimiz çocuklarımız için devam edecektir.” ifadelerine yer verilerek, etkinlikte desteğini esirgemeyen; Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr.  Gökhan Demiral, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt, Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Yasin Yıldız, Rize Devlet Hastanesi Müdürü Davut Aksoy, Birim Sorumlusu Hemşire Canan Işık ve Çocuk servisi çalışanlarına teşekkür edildi.

coruh-edas’tan-23-nisan-surprizi-(2)-002.jpg

MHP RİZE MERKEZ İLÇEDEN ÇOCUKLARA HEDİYE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize Merkez İlçe Teşkilatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açtıkları standta çocuklara ücretsiz kitap, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı.

mhp-rize-merkez-ilce-23-nisan-etkinligi.jpg

MHP Merkez İlçe Başkanı Bülent Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geleceğimizin teminatı olan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı ve Tuzcuoğlu Memişağa Parkında açtıkları standta çocuklara ücretsiz kitap, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı.

mhp-rize-merkez-ilce-23-nisan-etkinligi-(2)-001.jpgmhp-rize-merkez-ilce-23-nisan-etkinligi-(1)-001.jpg

RİZE ÜNİAK, ÇOCUKLARIN COŞKUSUNA COŞKU KATTI

Ak Parti Rize Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜniAk) 23 Nisan kutlamalarında miniklere balon, çikolata ve bilgi ikramında bulundu. Kurtuluş ilkokulunun düzenlediği törene katılarak miniklerin mutluluğuna ortak olan ÜniAk, aynı zamanda hediyeleri ve Osmanlı Padişahlarını anlatan bilgi kağıtlarını öğrencilerle paylaştı.

rize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(10).jpg

ÜniAk adına konuşan Kadir Ali Çelik, ' 23 Nisan çocuklarımıza ve dünya çocuklarına hediye edilmiş bir bayram, her ne kadar dünyadaki tüm çocuklar mutlu olmasa da, onlara zulmü reva görenler hüküm sürse de biz miniklerimizin yüzlerinde ufak bir tebessüm oluşturmayı hedefledik. Bir çocuk gülerse dünya güler anlayışıyla balon ve çikolatalarımızı ikram ettik. Aynı zamanda onlara bir kaç temel bilgiyle birlikte Osmanlı Padişahlarını tanıtan minik broşürler hazırladık. Bu bilgilerin bu hediyelerle birlikte hafızalarında iyi yer etmesini ümit ediyoruz. Tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun.'' dedi.

Miniklerden yoğun ilgi gören hediyeler dağıtıldıktan sonra okul tarafından düzenlenen gösterilerle tören sona erdi.

rize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(1).jpgrize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(2).jpgrize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(3).jpgrize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(4).jpg

rize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(5).jpgrize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(6).jpgrize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(7).jpgrize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(8).jpg

rize-uni-aktan-23-nisan-etkinligi-(9).jpg