Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Evlerde Kutlanıyor

Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Evlerde Kutlanıyor
Rize’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrenciler evlerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evlerinden çıkması kısıtlanan çocuklar,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla evlerinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Odalarına Türk bayrakları asan öğrenciler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle bayramı sokaklarda kutlayamadıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle evlerinden çıkması kısıtlanan çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak hediye verdi.

Öte yandan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin pandemi servisinde çalışan sağlık personeli, Türk bayrağı açarak çocukların bayramını kutladı.

Çamlıhemşin ilçesinde ise Kovid-19 nedeniyle evlerinden çıkamayan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı aileleriyle balkonlarda kutladı.

İlçe merkezinde vatandaşlar, evlerini Türk bayrakları ve balonlarla süsleyerek balkonlarında bir dakikalık saygı duruşunda bulundu, ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Daha sonra ambulans, polis, zabıta araçları ve taksiciler, ilçe meydanında tur atarak vatandaşlara destek verdi. Caddede bulunan bazı sağlık çalışanları ve polis ekipleri, balkonlardaki vatandaşları ve çocukları alkışlayarak bayramlarını kutladı.

rize-23-nisan-(2).jpgrize-23-nisan-(3).jpgrize-23-nisan-(1).jpgrize-23-nisan-(4).jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(23).jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(20).jpg23-nisan-rize-001.jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(1).jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(4).jpg

ecrin-merve-koroglu.jpg

rize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(9)-001.jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(10)-001.jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(13)-002.jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(14)-002.jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(11)-001.jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(12)-002.jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(5)-001.jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(6).jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(7).jpgrize,’de-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayrami-dolayisiyla-ogrenciler-evlerinde-cesitli-etkinlikler-gerceklestirdi-(8).jpg