Rize’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Buluşması

Rize’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Buluşması
Rize Belediyesi ve Rize Valiliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Rize'de görev yapan ve emekli olan öğretmenler için buluşma programı düzenlendi.

Program, Kültür Park Altın Salonda yapıldı. Programa, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeynep Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve eşi Fatma Metin, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, şehirde görev yapan öğretmenler ve emekli öğretmenler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, öğretmenlere teşekkür ederek, "Öğretmenlik, kutsal bir meslektir. Öğretmenler, geleceğimizi inşa eden, ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayan kişilerdir. Bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ise konuşmasında, "Öğretmenler, toplumumuzun en önemli unsurlarından biridir. Çocuklarımızı yetiştiren, onlara bilgi ve birikimlerini aktaran öğretmenler, geleceğimizin teminatı olan nesilleri yetiştirmektedir. Bu vesileyle, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, kendilerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi de konuşmasında, "Öğretmenler, ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle, öğretmenlerin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından öğretmenlere çiçek takdiminde bulunuldu. Program, konuşmaların ve ikramların ardından son buldu.

rizede-24-kasim-ogretmenler-gunu-bulusmasi.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum