Rize'de 24 Saat Açık Market Hizmetinizde

Rize'de 24 Saat Açık Market Hizmetinizde
Rize ve İstanbul'da yıllarca inşaat sektöründe faaliyet gösteren Çolakoğlu Yatırım Grubu, akaryakıt ve market sektöründe Rize'de bir ilki gerçekleştirdi.

Çolakoğlu Yatırım Grubu tarafından Rize'de Camiönü Mahallesi Kaçkar Petrol'de hizmete açılan market 7 gün 24 saat hizmet sloganıyla Rize'de gece de alışveriş imkanı sunuyor. 

colakoglu-yatirim-grubu.jpg

Çolakoğlu yatırım grubu yönetim kurulu başkanı Muhsin Çolak, Market alışverişlerinde 24 saat hizmet anlayışı ile faaliyetlerine başladıklarını belirterek, müşterilerine Rize'de gece alışveriş yapma imkanı sunduklarını söyledi. Sebze ve Meyve reyonlarının 1 hafta sonra hizmete gireceğini beliten Çolak, 300 metrekare alanda gıdadan şarküterine, bakliyattan kozmetiğe, temizlik ürünlerinden Çocuk bezlerine kadar market adına tüm ürünlerle hizmette olduklarını ifade etti.

kackar-petrol-colakoglu-market-(8).jpg

Çolak, Marketlerine sahur saatlerinde alışverişe gelen müşterilerine teşekkür ederek, servis hizmeti de sunduklarını söyledi.

kackar-market-1.jpg

kackar-petrol-colakoglu-market-(5).jpgkackar-petrol-colakoglu-market-(13).jpgkackar-petrol-colakoglu-market-(10).jpgkackar-petrol-colakoglu-market-(11).jpg

kackar-petrol-colakoglu-market-(4).jpgkackar-petrol-colakoglu-market-(6).jpgkackar-petrol-colakoglu-market-(9).jpgkackar-petrol-colakoglu-market-(2).jpg

kackar-petrol-colakoglu-market-(12).jpg