Rize’de 2500 Kişiye Aşure İkram Edildi

Rize’de 2500 Kişiye Aşure İkram Edildi
Rize Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 2500 kişiye aşure ikramında bulunuldu.

Rize Belediyesince Muharrem ayı dolayısıyla kent merkezinde yer alan bazı camiler önünde kurulan stantlarda 2500 kişilik aşure hayrı gerçekleştirildi.

Rize Belediyesi tarafından hazırlanan 2500 kişilik aşure Öğle namazının akabinde Şeyh Camii, Kale Cami, Kazdal Cami ve Sahil Camisi önünde vatandaşlara ikram edildi.

Kısa sürede tükenen aşureleri alan vatandaşlar Rize Belediyesine teşekkür ederken, belediye görevlileri ise birlik ve beraberliğin daim olması temennisinde bulunarak vatandaşların Muharrem ayını tebrik etti.

rize-belediyesi-tarafindan-muharrem-ayi-dolayisiyla-2500-kisiye-asure-dagitildi-2.jpgrize-belediyesi-tarafindan-muharrem-ayi-dolayisiyla-2500-kisiye-asure-dagitildi-5.jpgrize-belediyesi-tarafindan-muharrem-ayi-dolayisiyla-2500-kisiye-asure-dagitildi-1.jpgrize-belediyesi-tarafindan-muharrem-ayi-dolayisiyla-2500-kisiye-asure-dagitildi-6.jpgrize-belediyesi-tarafindan-muharrem-ayi-dolayisiyla-2500-kisiye-asure-dagitildi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum