Rize'de 3 Ayrı Operasyonda Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Madde Yakalandı

Rize'de 3 Ayrı Operasyonda Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Madde Yakalandı
Rize'de, 21 bin 890 paket gümrük kaçağı sigara ve 87 adet eastacy (sentetik hap) uyuşturucu madde ele geçirildi.

Rize’de 3 ayrı ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Rize Merkeze bağlı Piriçelebi Mahallesi ile Çayeli ilçesinde gümrük kaçağı sigara, sanayi bölgesinde ise eastacy (sentetik hap) uyuşturucu madde ele geçirildi.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Piriçelebi Mahallesi ve Çayeli ilçesinde durumundan şüphelenen iki araçta arama yapıldığı aramada 21 bin 890 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edilerek olayla ilgili gözaltına alınan V.T. (34), A.B. (43) H.M. (39), M.E.A. (34), G.A. (31), A.T. (30) ve Ö.S. (30)’nin emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.

rizede-3-ayri-operasyonda-kacak-sigara-ve-uyusturucu-madde-yakalandi-5.jpg

rizede-3-ayri-operasyonda-kacak-sigara-ve-uyusturucu-madde-yakalandi-1.jpg

Bir başka ihbarda ise G.Y. (32)’nin şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine çalışmalara başlandığı kaydedilen açıklamada sanayi bölgesinde görülen şahsın üzerinde  şeffaf poşet içersinde toplam 87 adet eastacy (sentetik hap) uyuşturucu madde ele geçirildiği, uyuşturucu maddenin  incelenmek üzere Kriminal Polis Laboratuarlarına gönderildiği,  G.Y. ( 32 ) isimli şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan şüpheli sıfatıyla işlem yapıldığı ve mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

rizede-3-ayri-operasyonda-kacak-sigara-ve-uyusturucu-madde-yakalandi-2.jpg

rizede-3-ayri-operasyonda-kacak-sigara-ve-uyusturucu-madde-yakalandi-3.jpg