Rize'de "3. Tematik Anestezi Sempozyumu" Düzenlenecek

Rize'de "3. Tematik Anestezi Sempozyumu" Düzenlenecek
24-25 Eylül tarihlerinde Rize'de "3. Tematik Anestezi Sempozyumu" düzenlenecek.

Sempozyum, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD), Türk Yoğun Bakım Derneği (TYBD) ve Göğüs Kalp Damar Anestezi ve Yoğun Bakım Derneklerince (GKDAYBD) 24-25 Eylül tarihlerinde tertiplenecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Şen, yazılı açıklamasında, sempozyumun bu yılki ana temasının diabetik hastada anestezi yönetimi olacağını aktardı.

Şen, önceki toplantılarda sempozyumu geleneksel hale getirmeyi kararlaştırdıklarına dikkat çekerek, "Bu karar bizim için sevindirici ve gurur verici bir gelişme oldu. Biz de bu sempozyumun üniversitemiz ve ilimiz adına kalıcı ve hatırlatıcı bir isme sahip olması için 'Tematik Anestezi' adını benimsedik. Bu nedenle sempozyumumuzu fırsat buldukça ve gücümüz yettiğince 'Rize Tematik Anestezi Sempozyumu' şeklinde adlandırmaya devam edeceğiz. Bizi bu anlamda teşvik eden, hocalarımızın ve meslektaşlarımızın ilgisi olmuştur. Bundan dolayı sempozyumumuza katılan, görev alan, destek ve sponsor olan herkese çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

rizede-3.-tematik-anestezi-sempozyumu-duzenlenecek-1.jpg