Rize'de 305 Kişinin İşe Alınacağı İŞKUR TYP Başvuruları Bugün Sona Eriyor

Rize'de 305 Kişinin İşe Alınacağı İŞKUR TYP Başvuruları Bugün Sona Eriyor
Rize’de İŞKUR tarafından 305 kişinin istihdam edileceği Toplum Yararına Program (TYP) başvuruları bugün (22 Nisan Pazartesi günü) sona erecek.

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında çevre düzenlemesi, bakım onarım ve temizlik işlerinde Rize genelinde belediye ve kamu kurumları bünyesinde 6 ay süreliğine çalıştırılmak üzere 305 kişiye istihdam sağlanacak olan ve 18 Nisan‘da başlayan iş başvuruları bugün (22 Nisan Pazartesi günü) sona erecek

Başvurular için son gün olan bugün (22 Nisan Pazartesi günü) başvuruda bulunacak adaylar mesai saati bitimine kadar İŞKUR Rize İl Müdürlüğü ile Ardeşen, Çayeli, Çamlıhemşin, Fındıklı, Hemşin, İkizdere, Kalkandere ve Pazar Belediyesi Başkanlıklarındaki hizmet noktalarında ve Çayeli, Hemşin ve İyidere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarındaki hizmet noktalarına başvuruda bulunabilecek. Adaylar ayrıca 22 Nisan Pazartesi gecesi saat: 23.59’a kadar İŞKUR’un web adresi www.iskur.gov.tr üzerinden internet ortamından başvurularını yapabilecek.

Noter kuraları 29-30 Nisan 2019 tarihinde çekilecek ve tüm adaylar noter kurası ile belirlenecek. Noter kurasından işe girmeye hak kazanan adaylar 6 Mayıs ile 6 Kasım 2019 tarihleri arasında istihdam edilecek.

iskur-rizede-basvuru.jpg

HANGİ KURUMA KAÇ KİŞİ ALINACAK?

RİZE BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI = 95

İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜ (MERKEZ=2, PAZAR=2, Derepazarı=2, Çayeli=2, Ardeşen=1 , Fındıklı= 1, Çamlıhemşin=1, Hemşin=1, İkizdere=1, İyidere=1, Kalkandere=1) olmak üzere toplam = 15

İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ = 20

AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ (Çayeli İlçesinde İkamet edenler) = 5

GÜNEYSU KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ = 12

PAZAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ (PAZAR=12, ARDEŞEN=5, Fındıklı=5, ÇAMLIHEMŞİN=5 , HEMŞİN=3) olmak üzere toplam = 30

ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ 12.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (Çamlıhemşin=10, Ardeşen=5, Fındıklı= 4 , Merkez=3, Güneysu= 3) toplam = 25

FINDIKLI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 10

ARDEŞEN İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 15

PAZAR İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 13

ÇAYELİ İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 16

DEREPAZARI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 8

İYİDERE İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 8

İKİZDERE İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 6

KALKANDERE İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 12

HEMŞİN İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 6

ÇAMLIHEMŞİN İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ = 9

İNTERNETTEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İş başvurusunu internet üzerinden yapmak için 8 adımda başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle kurumun web adresi www.iskur.gov.tr ye giriş yapmanız gerekecek. Ardından internet şubesi sekmesini tıklayarak iş arayan bölümünden giriş yapmalısınız. İş arayan girişindeki bilgileri tamamladıktan sonra istihdam bölümünden Toplum Yararına Programlar sekmesini ve TYP arama sekmesini tıklamalısınız. İstenilen bilgileri girip TYP arama işlemlerine geldiğinizde başvurmak istediğiniz kurumu işaretleyip başvur sekmesini onaylayıp işleminizi tamamlamış olacaksınız.

iskur-internet-basvurusu-003-001.jpg