Rize'de 4 nüfus müdürlüğü YKS'ye girecek adaylar için açık tutulacak

Rize'de 4 nüfus müdürlüğü YKS'ye girecek adaylar için açık tutulacak
Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü Enes Tüfekçi, YKS'ye girecek adayların kimlik başvuru işlemleri için Rize Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerinin hafta sonu açık bulundurulacağını kaydetti.

Yükseköğretim Kurumları (YKS) sınavı için geri sayım sürerken Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü Enes Tüfekçi, sınava girecek öğrencilerin kimlik başvuru işlemleri için Rize Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerinin hafta sonu açık bulundurulacağını kaydetti.

Rize Nüfus ve Vatandaşlık İ̇̇şleri Müdürü Enes Tüfekçi, 18 ve 19 Haziran’da gerçekleştirecek YKS sınavı dolayısıyla YKS adaylarının kimlik kartı başvurularının alınması amacıyla Rize Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerinin sınavın yapılacağı cumartesi ve pazar günleri açık tutulacağını kaydetti.

YKS’ye girecek tüm adaylara sınav öncesinde başarılar dileyen Tüfekçi, “Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılacak adayların T.C. Kimlik Kartı Başvuru işlemleri için 18 Haziran 2022 Cumartesi günü 07.00 – 17.00 saatleri, 19 Haziran 2022 Pazar günü 07.00 – 15.30 saatleri arasında Rize Merkez, Ardeşen, Çayeli ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerimiz açık bulundurulacaktır. YKS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum