Rize'de 5 İlçede Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Rize'de 5 İlçede Elektrik Kesintisi Uygulanacak
Rize’nin Çayeli, Pazar, Ardeşen, Fındıklı ve Çamlıhemşin ilçelerinde iş güvenliği kuralları gereği programlı elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Aksa Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize Müdürlüğünden yapılan açıklamada, iş güvenliği kuralları gereği programlı elektrik kesintisine gidilecek ilçeler açıklandı.

Buna göre;

Ardeşen ilçesinde TEİAŞ tarafından Ardeşen Trafo merkezi 154 kv şalt sahasında yıllık periyodik bakım çalışmaları yapılacağından 4 Mart Pazar günü 08.00 – 16.00 saatleri arasında Ardeşen, Fındıklı ve Çamlıhemşin’in merkez mahalleleri ve köylerinin tamamı ile Pazar ilçesinin Dernek köyü, Şehitlik köyü ve Kayağantaş köyünde elektrik kesintisi yapılacak.

Ayrıca, Çayeli ilçesi Senoz vadisinde yeni O.G. Hat yapımı dolayısıyla 6 Mart Salı günü 09:00 - 16:00 saatleri arasında ilçeye bağlı Seslidere, Buzlupınar, Yeşiltepe, Kaptanpaşa, Gürpınar, Çukurluhoca, Ormancık, Başköy, Uzundere, Yenice, Çataldere ve İncesu Köyleri ile Kazancılar, Habiboğlu, Topkaya ve Yazıcılar Mahallesinde de elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.