Rize'de 5. Kez Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı Açıldı

Rize'de 5. Kez Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı Açıldı
MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneği, yoğun talep üzerine Rize’de 5. kez Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na ön başvuruların alınmaya başlanıldığını bildirdi.

MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneğince bir kez daha “Turizm Rehberliği” tezsiz yüksek lisans programına ön başvuru alınmaya başlandı. MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, yoğun talep üzerine beşinci kez Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde “Turizm Rehberliği” tezsiz yüksek lisans programı açılacağını belirterek, açılacak program dolayısıyla ön başvuruların 18-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacağını kaydederek, “Turizm sezonunda öncelikle ilimizi ve bölgemizi akabinde de ülkemizi en iyi şekilde yarınlara profesyonel olarak hazırlamak için çalışmaya devam ediyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız kapsamında AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’in destekleriyle tezsiz yüksek lisans için bu dönemde tekrar kontenjanı artırarak 30 kişi ile sınırlı 2 yabancı kontenjanıyla birlikte yeniden açıyoruz” dedi.

Zaimoğlu, ön başvuruda bulunmak isteyen adayların Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne ait internet sayfasından  kayıt olabileceklerini belirterek, detaylı bilgi almak isteyen adayların 0533 768 73 06 numaralı telefondan iletişime geçmeleri gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum